Aktív témák
-
gkoveskuti
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni!
Monitort készülök vásárolni, kimondottan grafikai munkára (photoshop és társai). Eddig tetszik az EIZO S2231W, és a HP LP2275W, bár szemezek a Lenovo L220x -el is, csak hát, ezek árban 140, 100 és 90 ezerbe kerülnek. Nem igazán tudok dönteni. Állítólag a HP-nél homályos a szöveg és nem lehet vízszintbe állítani.
Szóval, mivel nem vagyok milliomos, az olcsóbb felé mennék, de a minőségért inkább fizetek és jön a zsíroskenyér.
Ezen felül, ha megvan a monitor szerintem a videókártyát is érdemes lenne cserélnem, úgyhogy várok ilyen irányú ajánlásokat is. Na meg persze, ha minden megvan be is kéne kalibrálni.
Előre is köszönöm a segítséget!!! -
gkoveskuti
csendes tag
válasz old_artist #397 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors válaszokat!
Szóval, költsek 140e-t monitorra, de akkor már 24"-ost nézegessek? Szerinted jobb mint az EIZO S2231W?
Ez számomra azért nehéz, mert én infós vagyok, és hajlamos vagyok paraméterek között válogatni, míg életem párja grafikus, így "ami szép, jó is" felfogással él. Én szinte azonnal a Lenovot vettem volna, bár lehet, hogy azzal járnánk a legrosszabbul. -
gkoveskuti
csendes tag
válasz old_artist #399 üzenetére
Szia!
Örülök, hogy egy képzőmüvészbe futottam bele.
Elvégre ilyennel élek együtt.
Lehet, hogy félre értettél, de amikor azt írtam, hogy "ami szép, az jó is" nem feltétlenül a külcsínre gondoltam, elvégre az említett monitorok egyike sem különösen szép, inkább "letisztult"-nak nevezhetőek. Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy míg kedvesem az adobe színksálán áldoz fel mindent, addig engem meghat a válaszidő és egyéb tulajdonságok is.
Tehát a legnagyobb problémám, hogy 150e-t még áldoznék egy monitorra, de akkor elvárom., hogy hibátlan legyen. Különösen aggaszt, hogy azt látom, a HP-nál nincs pixelgarancia. -
gkoveskuti
csendes tag
Egyébként a legnagyobb problémám, hogy 140-150e a vége annak amit erre a projektre tudok költeni, és szeretném a lehető legjobbat kihozni, arról nem beszélve, hogy nem tudom mennyibe kerül egy kalibrálás. (várom a pm-et. )
Csak, hogy lássátok a helyzetet: most született meg a kisfiam (1 hónapos), így a feleségem itthon fog dolgozni, már, ha befut valami meló, és a gyerek mellett be is tudja vállalni. Ezzel a háttérrel nem biztos, hogy a drágábbat kellene választanom.
Tehát a legjobb, de a legolcsóbb megoldást keresem.
Az eddigi válaszok nagyon sokat segítettek és tudom, hogy nekem kell döntenem, de egyre bizonytalanabb vagyok. (eddig 22"-ban gondolkodtam, most meg már 24" nél tartunk") -
gkoveskuti
csendes tag
válasz old_artist #402 üzenetére
Ez a monitor egyre szimpatikusabb!
-
gkoveskuti
csendes tag
válasz old_artist #405 üzenetére
Szia old_artist!
Köszönöm a pm-et. Válaszoltam.
Keresem, hol lehet legjobb áron megkapni a 24"-os HP-t, és ha megvan jelentkezek!
Mindenkinek köszönöm a segítséget! -
gkoveskuti
csendes tag
Sziasztok!
Itt ülök a HP LP2475W monitorom előtt.
Ez valami gyönyörű!
Olyan fényereje van, hogy ha nem veszem vissza kisüti a szemem!
Old_artist és többiek, köszönöm a tanácsokat, azt hiszem nem fogom megbánni ezt a döntést! -
gkoveskuti
csendes tag
válasz old_artist #425 üzenetére
Hexaa-nál vettem, tényleg korrekt volt, szegény egy kissé meghosszabbította a nyitva tartását miattam, mert volt egy kis problémám a kp.-vel, de megoldottuk.
Jövő héten meglesz az új videókari, aztán kalibrálás (ha még vállalod).
Mivel a mostani kari, nagyon küszködik a felbontással, tapasztalatot nem írnék, de jövő héttől beszámolok! -
gkoveskuti
csendes tag
válasz old_artist #431 üzenetére
Videókariból ezt néztem: SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 3850 512 MB DDR2
Erről jókat hallottam, és árban megfizethető (19e.)
De ha tudsz valami jobbat megköszönném. -
gkoveskuti
csendes tag
válasz old_artist #434 üzenetére
Helló!
Pixmania a befutó.
Remélem hamar meg is érkezik. -
gkoveskuti
csendes tag
válasz old_artist #436 üzenetére
Megnéztem a HP verziószámát is GIG034
Akkor ez most nekem jó?
Ahogy olvastam a kommenteket ez már javított, egyébként mi a különbség?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest