- Egérpad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LG LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs1981
aktív tag
Köszönöm megtaláltam a tx chains érték az mit jelenthet, azt nagyjából lefordítottam hogy melyik antennákat használja az adáshoz, ezt azt jelentheti hogy ha az 1-ezt állítom be akkor az egyiket ha a 2-t akkor mindkettőt használja?
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Lehetséges lehet a, hogy a RB2011UiAS-2HnD-IN routeremen nem működik a tx power funkció?
Hiába emelem fel, nem változik a jelerősség... Vagy nem csak a tx power-t kell emelni a wirelles menü>advanced módban?
Köszönettel:
Balu
-
Bazs1981
aktív tag
Sikerült megcsinálnom, már csak azt szeretném tudni, hogy az 1W kimenő teljesítményt hol tudom beállítani?
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni Mikrotik router (RB2011UiAS-2HnD-IN) beüzemelésében? Kábelnetem van semmilyen bejelentkezési adatom nincs és nem boldogulok vele, wifim sincs
A netről már próbáltam összeszedni infókat és videókat de nem jó...Ha tud valaki rám szánni egy kis időt azt megköszönném, köszönettel : Balu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egérpad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- GTA VI
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- További aktív témák...
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest