- Mini PC
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula888
tag
válasz
MPeti2 #23954 üzenetére
Ha esetleg olvastad volna a korábbi hozzászólásaimat, vagy éppen részletesebben, akkor pontosan tudnád, hogy én pont emiatt nem is javasoltam az UniFi rendszert, mert felhő nélkül nem működik. Én magam is mindig a VPN használatát javaslom, netre semmit sem rakok ki. A saját rendszerem is úgy működik, hogy a kamerás VLAN-ból sehová sem lehet menni(még a netre sem), a többi hálózatból is csak kizárólag az NVR-t és annak bizonyos portjait lehet elérni. A kamerás app esetén maximum iOS-ről lophatnak bármit is, mert ott nincs különösebb lehetőség a jogosultságok szabályozására.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
MPeti2 #23954 üzenetére
Az se jó, hogy bactatják az internetet, anélkül nem működnek és volt már, hogy felhős vezérlésű cuccokat gyártó bezárta a bazárt az eszközeik meg azon nyomban drága veszélyes hulladékok lettek. Normál (üzemre is képes) eszköz max nem kap több frissítést és körbetűzfalazva még használható nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest