Hirdetés
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Audience
aktív tag
-
válasz
Damateo #17866 üzenetére
Ahol nincs kábeles net, ott azért sanda gyanúm, hogy az LTE se jön számolatlanul. Telefonon érdemes előtte tesztelni, mert egy USB stick nem lesz jobb annál.
@Reggie0: alapvetően így gondoltam én is, csak ha le van földelve az STP/FTP szakszerűen, akkor nem ott fog kilyukadni az indukált feszültség, ahol nem szeretném, hanem ott, ahol várom... rosszul gondoltam? Nem arra gondoltam, hogy a jelenség szűnik meg, hanem arra, hogy kontrollált(abb). Optikánál nyilván a jelenség szűnik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest