- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Értem, köszi!
Viszont most csak akkor érem el a NAS-t távolról ha a tűzfal szabályokból kiszedem a 80-as portot. Az alapbeállításokban ez nyitva van ezek szerint, vagy valami olyan autentikációt akarna használni a WD app amit én letiltottam? Próbálkoztam a korábban itt is említett és a leírásodban is szereplő port forward-al, de úgy néz ki valamit rosszul csináltam, mert egyenlőre azzal sem megy..
jerry311: oké, itt nemcsak a mikrotikre gondoltam, hanem úgy általában a routerekre. Nyilván mindegyiket biztonságosabbá lehet tenni, mint az alapbeállítás csak kérdés, hogy ez mennyire szükséges, vagy sem. Tipikus minél többet tudunk róla, annál inkább leszünk paranoiásak?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest