- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
adika4444 #9296 üzenetére
Szerencsére még kicsit messze van a dolog, addig meg még gondolkodom rajta, hogy hogy akarom megvalósulni, hátha addig egy kicsit változnak az árak, illetve a kínálat is, persze egyikre se veszek mérget, az ár meg ebben a kabaré országban biztos úgy fognak változni, mint az Euro értéke, a forinthoz képest.
Az érdekes amúgy, hogy az USG-n nekem se nagyon ment a VPN, a site-to-site-ot nem véletlen nem erőltettem, pedig össze akartam kötni két hálózatot, de végül is portnyitással és RDP-vel lett megoldva, de azért tényleg bosszantó, hogy egy ekkora értékű router esetében ilyen funkciók nem működnek, vagy inkább nem stabilan működnek, pedig nem újdonság.Másik:
Az SSH-n sokat gondolkodtam, de ha kell valami egyszerűbb beállítás/átállítás, akkor tovább tart mint grafikusan winbox-on keresztül, főleg mikor telefonról jelentkezek fel a routerre, azon már nem annyira kényelmes bepötyögni a dolgokat, az a szerencse, hogy csak ritkán van ilyenre szükség.
Ami a támadásokat illeti, nálam nem célzottak, sőt eléggé bénák, mint a bejelentkezési kísérleteken is látszik a lentebb csatolt képen (párat kigyűjtöttem), szerintem csak ilyen felderítő jellegűek, mármint úgy értve, hogy a legegyszerűbb és leggyakrabban használt felhasználónév/jelszó párosokkal próbálkoznak és akkor hátha bejutnak és azt csinálnak amit akarnak.
Csak arra vagyok kíváncsi, mikor óhajtják abbahagyni.(#9298) byson55: Remek önkritika, a baj csak az, hogy magadról E/3. személyben beszélsz. Látom a további személyeskedést nem sikerült befejezni, csak közvetlenről közvetettre váltottál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest