Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Telefonról írok, ez sem lesz hosszú.
Több helyre tettem már capsman wifit. 3 AP felett, főleg ha átfedés van, én biztos nem telepítenék sima ap-kat, minden esetleges előnyét elveszti, ergo nincs értelme ide oda konfigolni, vagy erre felkészülni.
Szerintem jó a capsman, vannak hiányosságai, de van iroda, ahol évek óta szívtak a wifivel.
9 AP-val tudtam lefedni, öröm és boldogság azóta. Egyszer sem kellett módosítani semmin, csak megbeszéltük, hogy az AP-k hol lesznek, nem lehet önkényesen felcserélni, mert így nem zavarják egymást.
A sebesség? Fogalmam sincs, két tanterem is van, ami ha tele van kb 100 eszköz lóg rajta. (2,4 és 5 gigás wifi is van)
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Techdemóból valóság, újból bemutatkozott a Zoopunk
- Formula-1
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Tőzsde és gazdaság
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold