- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
#31774976 #4459 üzenetére
Esetleg egy tanfolyam segíthet..
Az eddigi routereknél amit láttál azért merőben más, mert csak soho routereket láttál, ahol van két pipa, firewall on/off, ddos on/off, wan ping on/off de azért csak nem gondolhatod, hogy tényleg egy pipa és utána lehet énekelni a hallelujah-t..
Hidd el nekem több száz fajta routert láttam és most már látatlanban azt mondom, hogy amit egy átlagos user fel tud elsőre konfigolni, az igencsak limitált képességekkel bír, amiről ráadásul fogalma nincs az ember fiának, hogy mégis mi a fenét csinálhat akkor a router, ha aktiválom a webes felületén a tűzfalat.., hogy csinál e egyáltalán valamit..
-
törölt tag
válasz
#31774976 #4459 üzenetére
Port forwardot szerintem az IP-Firewall-NAT alatt kellene keresni, dstnat-ként, de tévedés joga fenntartva.
Nincs ilyenem, csak a saját, erősen hiányos hálózatos ismereteim alapján tippelek.
(Winboxot nem tudom megnézni, mert nincs windows-om, szóval ez a demo2.mt.lv oldal alapján íródott)Gyors keresés: https://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:IP/Firewall/NAT#Destination_NAT
ui: egyre jobban tetszik ez a kütyü... és egyre jobban bánom, hogy anno nem ilyet vettem valami jobbféle AC-s AP társaságában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Autós topik
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest