- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#31774976 #4459 üzenetére
Port forwardot szerintem az IP-Firewall-NAT alatt kellene keresni, dstnat-ként, de tévedés joga fenntartva.
Nincs ilyenem, csak a saját, erősen hiányos hálózatos ismereteim alapján tippelek.
(Winboxot nem tudom megnézni, mert nincs windows-om, szóval ez a demo2.mt.lv oldal alapján íródott)Gyors keresés: https://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:IP/Firewall/NAT#Destination_NAT
ui: egyre jobban tetszik ez a kütyü... és egyre jobban bánom, hogy anno nem ilyet vettem valami jobbféle AC-s AP társaságában.
-
törölt tag
válasz
#31774976 #4457 üzenetére
Kicsit konkrétabban nem tudod leírni, hogy mi a gond vele?
Mert még ha értenék hozzá, ennyiből akkor is csak a router doksiját tudnám ajánlani (ha van feltételezem, van, mert tényleg elég pilótavizsgásnak látszik elsőre)Amit írtál, annak alapján én úgy gondolnám, hogy kb. mindent defaultra, utána az IP, illetve a PPP menüben beállítani azt a pár dolgot, amire szükséged van. Rosszul gondolom?
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #4454 üzenetére
aha, azt az "upgrade" szót átugrottam. Csak a "change" jutott el a tudatomig (bár ettől függetlenül, eléggé pofátlan dolognak tartom egy szoftver esetében)
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #4452 üzenetére
Akkor mire vonatkozik a FAQ-ban az a példálózás a 2 és 4l-es motorokkal, amiket nem lehet cserélgetni az autóban?
Tényleg nem értem, de annyira arrogánsnak tűnt a szövegük, hogy elég hamar hagytam a fenébe őket...Sebesség: szeretnék mindenre felkészülni, még arra is, hogy esetleg gigabites lesz a netem, szóval jó lenne, ha olyat találnék, ami képes pppoe kapcsolaton is hozni a gigás sebességet adott esetben.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#73749248 #4440 üzenetére
Megvan: demo.mt.lv
Más kérdés: licencek közt, úgymint Level4 és 5 tényleg csak annyi a különbség, amit itt írnak?
Magyarán, ha veszek egy Mikrotik routert, akkor 1-5 felhasználóval bőven elég a Level4 is, tudásban nem lesz korlátozva?
Vagy a Level1-nél magasabb az mind külön vásárolható, nincs benne az eszköz árában?ui: azért a mikrotik marketingesei jókora taplók... "Miért nincs lehetőség licenc cserére? Mert ha autót veszel, abban sem cserélheted nagyobbra a motort". Azért ez így elég bicskanyitogató... asszem, mégis inkább ubiquitit nézek, hátha azok egy fokkal kulturáltabbak...
-
törölt tag
Minap valahol belebotlottam egy linkbe, ahol a mikrotik routerek szoftverét lehet online próbálgatni.
Nem találom.
Tudnátok segíteni?
(odáig tudom, hogy mt.lv. de az eleje nem jut eszembe és az ottani menüben nem találom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest