Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
válasz
E.Kaufmann #3606 üzenetére
Először is köszönöm mindenkinek a válaszát!
Akkor ezek szerint nem esélytelen, bele fogok mélyedni a témában és ha majd elakadtam írok.A használat az egy eléggé érdekes kérdés. Ugye ha egy sulit nézünk akkor órán nem lesz akkora a terhelés mint szünetben. A vasszigor miatt ez már itt kérdéses.
Meg hát igen az is érdekes téma, hogy mire használják a mai fiatalok a internetet. Még nem jutottam el egy proxy telepítéséhez szóval marad a megérzésem. Közösségi oldalak, market frissítése, zene youtube.
Itt ugye azonnal meg kéne húzni egy vonalat, hogy mit engedünk mit nem.Nagyon nem akarok panaszkodni, de én amikor átvettem ezt az iskola szerveres részét tavaly szeptemberben akkor egy adsl volt 4/1-es kapcsolattal. Igazából 10mbit volt előfizetve de messze voltunk a "központtól"
Nyáron húzták be a kábelnet az iskola területén keresztül egy másik intézménybe, amit a Telekom hosszú győzködése után, hajlandóak voltak az épületünkbe is bekötni. Innen van a 2 x120mbit ami nem garantált, de tesztek alapján hozza. Ráadásul ez egy eléggé ritkán lakott területen van szóval nem hinném, hogy probléma lesz vele. Eddig nem voltEzért gondoltam, hogy kapnak 100mbitet, több is lenne, de majd bővítem ha több infóm lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Synology NAS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- DEll G15 5530
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest