Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
user12 #24819 üzenetére
Szerintem a gyártó ráfeküdhetne a supportra. És akkor sokkal nagyobb szeletet tudna kihasítani a tortából. Igen, van aki next next finist kedveli, sőt, amit most vettem házat és ahova építem a hálózatom évek óta full default beállításokkal fut egy TP-link... De vannak olyan felhasználók akik szeretnek kísérletezni, de nem jutnak megfelelő minőségű és mennyiségű információhoz. Pl. a termékadatlapon a készülék használati útmutatója talán másfél A4 oldalnak felelne meg. És persze csak angolul érhető el magyarul nem (azt hagyjuk hogy ez jogszabályilag mennyire szabályos). Igen, valaki linkelt egy másik oldalt ahol elvileg minden le van írva, megmondom őszintén nem néztem meg, már csak az angol nyelv miatt sem, illetve nem eszközspecifikus. Pl. belefutottam hogy engedett olyat is beállítani amit a hardver nem is támogat...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest