- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
Csabex #22293 üzenetére
Hiába találod meg, nem fog menni hallod. Ezt rögtön így ennyire bele közepébe nem lehet. Nincs univerzális megoldás semmire. Válogathatsz ipsec, pptp (elvileg már nem ajánlott) openvpn, L2tp, L2tpV3 közül, elvileg van még egy zerotier nevú dolog, de ott átmegy a forgalmad harmadik félen, aztán wiereguard...Aztán ott a routing, mi merre menjen stb. Ezt kb, mind megfaragtam, de másnak nem merném megcsinálni, kókler vagyok hozzá. Az meg a másik, hogy ugye simán dolgokat kiengedni, azt ne. Még otthon se. Én haza is VPN-t használok. Vagy attól függ, ha otthon farigcsálsz mint én, az talán más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest