- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
lionhearted
üzenetére
"ha nem tudsz a capsmannal bánni"
Megpróbáltam, de 3 féle eszköztípusból van a 8db és egymás konfigjait eldobják pl: hiába állítok be 2,4 GHz-n only N-t, marad b,g,n,-en az AP
Az elődöm kókányolását láttam: AP-nkénti konfig volt készítve capssel, annak meg nem sok értelmét látom így.
Ráadásul panaszkodtak is (interneten is ezt olvastam), hogy ez az egész központosítás erős sebességvesztéssel jár és többek között a sebesség maximalizálása a cél.Home AP módban valami fura oknál fogva ha kézzel adok meg IP-t, akkor elhasal a kiszemelt teszt AP és resetelhetem ki.
WISP AP és PTP Bridge AP között a tesztelésem alatt semmilyen különbséget nem láttam se sebességben, se leszakadásban.
...ja, pont ezért át is nyomhatnám WISP AP-ba, csak éppen így maradtak.EDIT: köszi a tippet, gyorsan átállítottam mindegyiket WISP AP-ra, amjd hétfőn megnézem, hogy összeért-e a rendszer

Új hozzászólás Aktív témák
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB FHD+
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold