-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
ekkold
üzenetére
köszönöm, utánaolvasok.
igazából nem nagyon akarok elérni kintről semmit, még az is lehet, hogy a NAS külső hozzáférését lelövöm. egyedül a docker-ben futó Plex szervert kell kiengedni, ami fontos funkció. még azt is megkockáztatom, hogy a NAS-t, sőt a router-t sem akarom kintről piszkálni, ezt még átgondolom.
a NAS konfigolásban segítettek sokat anno, sajnos akkor még annyira se vágtam a hálózatokat, mint most. a forwarding táblámat inkább nem is mondom, hogy néz ki, ránézésre sem optimális.wireguard azért eszi az erőforrást, ha jól sejtem. arra nem biztos, hogy a legjobb megoldás, hogy ezen keresztül toljak át egy ázsiai utamra pl. egy 4k HDR stream-et.
a webszerver linket köszi, már rátaláltam menet közben, nagyon hasznos, köszönjük
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Linux kezdőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- Videó stream letöltése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Születésnapos a Noctua
- A harcokra fókuszál a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetese
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed gamer egér + 8000Hz HyperPolling Dongle, Esport szett,6hó garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Keys S prémium vezetéknélküli Mac/Windows billentyűzet, újszerű, 1 év garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest