Hirdetés
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
adika4444 #14103 üzenetére
Illetve az kimaradt, hogy természetesen tűzfallal tiltok mindent, alapból el van dobva minden, ami nem vpn/icmp egy megadott forrásból, vagy már létrehozott kapcsolat. Nmappal hetznerről nézve egyetlen portot sem lát nyitva.
A routeren meg ssh-n kívül más nincs. Az is non standard portra van irányïtva és fail2ban van rajta.
Csak a belső kliensek tudnak kapcsolatokat kezdeményezni amïg dstnat alatt vannak bárhova.
-
Mr Dini
addikt
válasz
adika4444 #14103 üzenetére
1. Köszi, a sniffer nem rossz ötlet. Nem is tudtam hogy lehet ilyet. Remélhetőleg a wan interfészen is menni fog értelmes sebességgel.
2. Ja, mehetne a dns szerver a hetznerre is, viszont akkor sem lesz titkosítva a forgalom a hetzner és köztem, hacsak nem használok arra is vpn-t. Pihole-n gondolkozom, lehet majd rendelek egy pi zerot.
3. Köszi. Nem tudtam, hogy ovpn jó lehet, azt hittem az csak userspace, illetve max L3-ig megy max.
4+5. Remek hír!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest