Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
De legalább ismét kiderült, hogy nem az eszköz a hibás
. Ha kicsit is jobban megnézted volna mit írtam, akkor az "arra akar menni a forgalom" kérdést kielemezve azonnal észreveszed ezt a statikus bejegyzést. Az tény, hogy ebből többet tanultál
Már csak az nem jön össze, hogy amikor a gépet közvetlenül rádugtad, akkor miért nem ment, ott nem volt statikus bejegyzés.
-
Köszi a felajánlást! Ha még megvan a tudás, meg az idő egy Logout bejegyzést biztos megérne a dolog.
Viszont nekem még nem annyira aktuális, sajnos egy "buta" router van mögötte, amit most inkább átpattintottam "bridge" módba. Jobban szeretem látni, hogy mi történik. Persze tervezem majd bővíteni a hálózatot MT eszközökkel.
Nem tudom viszont, hogy neked ez a fő internet elérésed-e, mint nekem, és van-e valami ötleted arra, hogy egy ilyen dinamikus sebességű internetelérést miképp tartasz kordában. Amit eddig láttam queuekat, mind fix max sebességre dolgoztak.
Viszont roppant zavaró, amikor egy lowlatency igényes szolgáltatást leöl egy sima YT videó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox 360 Slim 250GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Ha kicsit is jobban megnézted volna mit írtam, akkor az "arra akar menni a forgalom" kérdést kielemezve azonnal észreveszed ezt a statikus bejegyzést. Az tény, hogy ebből többet tanultál
ekkold