Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
J97
tag
A zárás része nem vicc.
A VPN megvan már jó ideje és üzemel, van hozzá mangle szabály is de csak egy forward change MSS van felvéve. Igazad van, ez már csak az én túlzott óvatosságom. Ha elrontok valamit és kizárom magam, reggel nem tudják használni a kapcsolatot és nem sok idő lesz a helyreállításra ebből kifolyólag nem mertem távolról állítgatni a routingot.
Akkor jó a két dst-address= részt üresen hagytam. ISP1 ppoe -s ISP2 DHCP -s és in interfésszel van megadva. Attól tartok nem lesz alkalmam tesztelni a mangle szabályokat. A két ISP csak az átállás ideje alatt lesz meg és egy két hónap együtt futás után a régi ISP -t lemondjuk. Jelenleg a két alhálózatos megoldás működik. Le is lettem szedve a projektről kaptam mást, pedig nagyon érdekel a téma!
A forgalmazót megírom priviben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- Eladó hibátlan MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest