Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
J97
tag
A zárás része nem vicc.
A VPN megvan már jó ideje és üzemel, van hozzá mangle szabály is de csak egy forward change MSS van felvéve. Igazad van, ez már csak az én túlzott óvatosságom. Ha elrontok valamit és kizárom magam, reggel nem tudják használni a kapcsolatot és nem sok idő lesz a helyreállításra ebből kifolyólag nem mertem távolról állítgatni a routingot.Akkor jó a két dst-address= részt üresen hagytam. ISP1 ppoe -s ISP2 DHCP -s és in interfésszel van megadva. Attól tartok nem lesz alkalmam tesztelni a mangle szabályokat. A két ISP csak az átállás ideje alatt lesz meg és egy két hónap együtt futás után a régi ISP -t lemondjuk. Jelenleg a két alhálózatos megoldás működik. Le is lettem szedve a projektről kaptam mást, pedig nagyon érdekel a téma!
A forgalmazót megírom priviben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen RAM-ot vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ubuntu Linux
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A VPN megvan már jó ideje és üzemel, van hozzá mangle szabály is de csak egy forward change MSS van felvéve. Igazad van, ez már csak az én túlzott óvatosságom. Ha elrontok valamit és kizárom magam, reggel nem tudják használni a kapcsolatot és nem sok idő lesz a helyreállításra ebből kifolyólag nem mertem távolról állítgatni a routingot.
ekkold