- Világszínvonalú magyar siker robotépítésben
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Olcsóbb, beágyazott rendszereket célzó EPYC termékcsaládot hozott az AMD
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- VGA kibeszélő offtopik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Victorio #16625 üzenetére
"Vagy ha valaki érez magában erőt, az néha összedobhatna a egy-egy cikket abból ha épp volt valami konfigolása, hogy sikerült megoldani."
Tudod az a baj, hogy ezzel - én legalábbis - pénzt keresek. Minden nap van érdekesség, 12-13 év alatt sok összejött, tanfolyamokat is elvégeztem, szeretném a tudásom nem ingyen átadni.
Lehet gonosz gondolkodás ez, viszont ha mindenki meg tudná csinálni a konfigolást a leírásaim alapján, felkopna az állam.Egyébként szívesen segítek, mikor valaki megakad, sőt én is kaptam már segítséget, jó dolog ez is. Viszont amikor nem csak megakadok, hanem fogalmam sincs hogy kezdjek hozzá, akkor nekem nem jelent gondot hívni egy profit és kifizetni a munka díját sem.
Sok dolgot meg tudok csinálni, pl tudok csempézni, tapétázni, de nem akarom csinálni. Ezeket meg azért fizetem meg, mert jobb nekem így. De nem hívom "kollégának" a burkolót.
És mindennek tetejébe, beiratkoztam egy optikai hálózat szerelési tanfolyamra, ilyen 2 naposra, mert szeretnék érteni hozzá, de már most tudom, hogy valószínűleg soha nem akarok optikát szerelni pénzért. Itt kértem (és kaptam is) segítséget egy fórumtárstól, privátban megállapodtunk az árban, eljött, megcsinálta, hálás vagyok neki.
Ezt a fb zárt csoportot pont úgy tudnám kommentelni, mint ahogy Mátyás királyunk reagált Amerika felfedezésére..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest