Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Kültérre, az udvar és terasz WiFi lefedettségének javítására keresek valamilyen AP-t. Elhelyezni az ereszdeszkára tervezem úgy, hogy a képen jelölt vízsintes deszkázatra fog kerülni úgy, hogy lefele néz. Jelenleg két RB951G-2HnD van itthon CAPsMAN Wifi módban.
Ezt néztem ki:
Mikrotik wAP RBwAP2nDAmiért tetszik:
Kicsi, olcsó, L4 licensz, szóval tudja a CAPsMAN-t, nekem a 2.4GHz bőven elég, van rajta PoE-IN.Amiért nem tetszik:
A 100Mbit/s LAN és a 300 Mbit/s WiFi hogy jön ki a gyakorlatban azt sose értettem, biztos drága egy gigás LAN chip. Elvileg ez körsugárzó és abból se a legacélosabb, de nem találtam a Mikrotik kínálatában értelmes, olcsó mondjuk 120-180 fokos irányított AP-t. Illetve azt se tudom, hogy azzal jobban járnék-e.Szóval mit gondoltok, ebben a 20k környéki ársávban kültérre csak 2.4GHz-re, mobiltelefonok kiszolgálására van jobb Mikrotik megoldás? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 Plus 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest