Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - TCL LCD és LED TV-k
 - E-book olvasók
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Gaming notebook topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Milyen videókártyát?
 - Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!

- 

PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Próbálok beüzemelni egy LHG LTE6-ot. Az a problémám, hogy a letöltés jó, de a feltöltés instabil és eldobja a hálózatot. Speedtest feltöltés nem is fut végig, mert megáll. A Log-ban ilyen hiba van:
lte1: reply timeout for: AT+EEMGINFO?
lte1: link down
lte1: registered home
lte1: link upTöbb irányba is forgattuk az antennát is mindenhol ugyanez a jelneség tapasztalható.
Behoztam a városba, (itt nem látok rá a toronyra), és itt 80Mbitet mér le, de 0-át fel.. Viszont pl egy feltöltés google drive-ba megy. De szerintem akkor sem normális, hogy a speedtest nem fut le. Így lehet visszaviszem.

Nem állítottam be semmit se, minden gyári beállításon van. Esetleg van tippetek, hogy mi lehet a gond? mit érdemes kipróbálni?
Előre is köszi,
Üdv,
pac

Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - BestBuy ruhás topik
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Mobil flották
 - E-book olvasók
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Kuponkunyeráló
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - További aktív témák...

- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
 - Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
 - Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
 - Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
 - RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold