- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
saxxo
csendes tag
Nekem jelenleg semmilyen cuccom nincs, egyelőre próbálom kitalálni, hogy mi kellene és ez milyen költséggel járna. Pc-hez (hangkártyához) csatlakoztatnám amúgy, oda menne a hang.
Mindenképp kicsi a költségvetés, egyelőre tesztelni szeretném, hogy működne-e az elképzelésem.
Egyébként köszönöm a segítséget! -
saxxo
csendes tag
Sziasztok!
Kerestem mikrofonnal kapcsolatos témakört, de nem találtam, így gondoltam létrehozok egyet (remélem elfér itt az audio címszó alatt).
Rögtön egy kérdéssel kezdenék, remélem tudna valaki segíteni.
Egy olyan mikrofont keresek, amivel egy kb 20 nm-es szoba "hangjait" tudnám rögzíteni, plafonról belógatva. Nem szükséges feltétlenül a teljes szobából tökéletes hangot rögzítenie, a szoba egy részére lesz koncentrálva, de minél távolabbi hangot is tudna venni, annál jobb.
Konkrétan egy társasági esemény, beszélgetést szeretnék jó minőségben rögzíteni úgy, hogy a mikrofont belógatnám a körülbelüli központhoz közel. Körülbelül 2 méteres távolságból kéne így rögzítenie a hangokat különböző emberektől, így nyilvánvalóan különböző helyekről és távolságból, de szobán belül.Remélem körbe tudtam írni mi lenne a szándékom és tudna ebben valaki segíteni, akár konkrét mikrofon ajánlással, akár azzal, hogy erre a célra milyen típusú mikrofont keressek.
Számításba vettem a mikroportokat is, de sokkal jobb lenne, ha nem kéne mindenkire felaggatni egyet
Előre is köszönöm az esetleges segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Eladó hordozható hangfalak, Sony, JBL!
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest