Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
W10 támogatja az aptX-et, csak a HD változatot nem sajnos. De tök mindegy is, mert ezeket a kodekeket csak A2DP módban használja a BT kapcsolat. Ha mikrofon is kell, arra jelenleg csak az HSP profil van, ami SBC kodek és kb telefonvonal minőségű átvitel. A kettő nem kombinálható tudtommal sehogy, vagy hát nekem nem sikerült még :/
-
törölt tag
Köszi a tippeket! Úgy néz ki, hogy tudok kölcsönkérni majd egy VideoMic-et, aztán kipróbálom azzal mennyire megy ez a dolog. A headset igazából megoldás lehet, de egy normális hangminőségű az abból is ilyen 100 ezer és környéke, plusz akkor a fejemen kellene állandóan legyen, ami nem feltétlen kényelmes, harmadrészt meg külön kellene szórakozni a kábelezésével, hogy a mikrofon megy a gépbe, a fejes meg a DAC-ba. Ennek az lenne az egyik lényege, hogy mehessen a hangfal, és mellette működjön a mikrofon is adott esetben
-
törölt tag
Ja, oké, közben megtaláltam a topikban korábbról az ábrát, hogy mi a különbség a puska és a supercardioid karakterisztika között (amit szintén irányítottnak írnak mindenhol, azt hittem, hogy először, hogy az már szűkebb teret jelent).
Még a Rode VideoMic-et (ez vagy ez? az akksi a különbség köztük, meg a highpass filter?) írtad valakinek korábban, az árban beleférne, csak ez nem megy PC hangkártyával Gondolom a hangkártya nem ad le tápot, szóval az első azért nem lenne használható, de a második elvileg sima 3,5-es jack csatlakozós és elemes.
Ezt mondjuk rátenném egy mini tripodra és le a tévéállványra, vagy alá a földre. -
törölt tag
Hát ennyit azért nem
Igazából nem tudom mi a használható szint, ilyen kamerára szerelhető Rhode mikrofonokat láttam kb 15-20 ezer körül már, vagy 20 felett kicsivel normálisnak kinézőket, de nem igazán tudom milyen tulajdonságot kell nézni rajtuk, amitől az egyik alkalmas lehet erre, másik meg nem.
Az USB nem annyira baj, azt be lehet dugni gépbe simán, PS-be úgyse mehetne ez, annál a kontrolleren van headset csatlakozó.A Rhode VideoMicro-ra gondoltál, mint puska? Azt ha jól nézem simán jack csatlakozós. Nem kell egész teret felvegyen, elég ha egy (mondjuk 20-30°-os) kónuszban 2-3 méterig elhall rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
Szeretném kicsit optimalizálni játékhoz használt hangeszközöket a nappaliban, ezért eszembe jutott, hogy esetleg úgy próbálnám meg kényelmi szempontból berendezni a helyet, hogy a tévé alá/mellé tennék egy irányított mikrofont, amitől 2-3 méterre ülnék max egy fotelben, és úgy venné a beszédhangot játék közben a többi játékossal beszélgetéshez. Mennyire elvetemült ez a felállás, és kb milyen mikrofont kellene nézzek hozzá, hogy működőképes legyen?
Úgy lenne jó, ha irányított, tehát ha esetleg hangfalról szól a játék/zene, akkor azt ne nagyon csatolja vissza, illetve nem baj, ha beszédhangra optimalizált. Viszont lehetőleg nem nagyon akarnék még mögé extra ADC-t meg egyebeket, szóval jó lenne, ha számítógép mikrofon bemenetére tudnám kötni.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest