- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Mini-ITX
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Olvastál rosszat róla?
Először 10k körül gondolkoztam, aztán láttam hogy tesztek alapján(magyar első körben)
semmi értelmes nincs, ezért kérdeztem itt is, rá de említettétek a samsonokat arra ránéztem. ott a kisebbet még bevállaltam volna, de a nagyobb már erősen kereten túl volt.
Ezért elkezdtem nézelődni angol tesztek után, úgy mindig szélesebb a választék.
Úgy botlottam bele a maono asztalijába. A márkáról sosem hallottam, rákerestem hogy magyarországon kapható-e, és amikor láttam hogy akciós a Mediában impulzív vásárlás lett a vége. A sokadik "decent és fantastic" jelző után amúgy is meggyőztek. a youtuberek pl. váltogatták a saját mikrofonjuk és a maono hangját, hogy megmutassák mennyire nem hallani különbséget a jóval drágább modellekhez képest. Félre ne érts nem azért kértem itt véleményt hogy utána nem foglalkozzak vele. de tény hogy eleve rosszul tettem fel a kérdést, két modell közül melyik a jobb, és nem írtam le az elvárásaim. Bocs a hosszúért!
amint megkapom írok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő