Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Hali!
Home office-os meetingekre keresnék jó minőségű mikrofont, esetlegesen aktív zajszűréssel, mert a lakás környezete mindennek nevezhető, csak csöndesnek nem.
Nem igazán találtam kifelyezetten mikrofont ilyen célra, a mostani headset-et meg a hosszútávú kényelmetlensége miatt (Platronics BlackWire C725), illetve kábel törés miatt cserélném, de inkább külön fejhallgatóra (az van itthon bőven) plusz egy asztali mikrofonra.
Webkamerámban amúgy jó a mikrofon (Logitech C920), csak mindent is felvesz, nem szűr semmit, így nem igazán tudom használni.
Mit tudnátok ajánlani? PC-re lenne kötve, első körben nem terveztem hozzá audiointerfészt venni.
Elgato Wave 3 eddigi videók alapján tetszik, csak egyelőre nem igazán beszerezhető, illetve nem tudom mennyire szűri a zajokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest