- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Ez. Meg nem mintha nem duplázódott volna a konzolok ára is, és azzal semmi mást nem tudok csinálni mint játszani, azon kívül egy díszdoboz a nappaliban.
Illetve ha nem akar valaki 16K + ultrán játszani (Steam survey szerint a játékosok 65%-ának van fullHD, és 2.6%-ának 4K, szóval valóban nem akarnak), akkor nevetve elvan még ma is ősrégi konfigokkal, utóbbi pár évben kb. 1-2 kivételtől eltekintve nem nőttek a minimum gépigények.paprobert: Ez a lényeg. Nem értem miért nincs több játékban vagy fixen, vagy legalább opcióként a shader fordítás induláskor. Kibírok új játékonként egy egyszeri 5 percet; kimegyek mosdóba, főzök egy kávét, meglocsolom a macskát, megetetem a virágokat, feltöltöm a kontrollert...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest