Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
nekem samsung 172x van, és egyáltalán nem ad ki hangot. külső tápos.
-
Nekem egy inverter ciripelt, mondjuk az laptopban volt. Aztán túl is melegedett, és a házát is leolvasztotta. :F
-
AND1
őstag
Nekem beépített tápos Acer...mégsincs cirip-cirip...
-
Dufresne
addikt
Nem feltétlenül táp. Nekem pl a moncsimba nem beépített a táp és mégis néha ciripel, méghozzá sokszor úgy, hogy megnyitok 1 ablakot és elkezd ciripelni, ha lerakom kisméretbe, abbahagyja, aztán visszanyitom és megint rákezd. Meg van, hogy wincommanderbe mászkálok könyvtárakba és váltogatás közbe 1ik könyvtárba ciripel másikba nem:F
Meg ennek a köcsög AOC-nak a beépített hangszórói is néha elkezdenek ropogni...:)
Szóval ezek nemigazn tudom mivel magyarázni, de mivel már néhány sávban kezd kicsit homályosodni, asszem hamarosan a polcon fogja találni magát az akvárium felett:DD -
buci
tag
link próba
-
Naras
őstag
Ez a táp hibája lehet... Magyarán szar a táp benne... A hang le, kép fel effektus is emiatt jöhet létre, először nem nyomat ki annyi energie-t... :) Enyém nem csinál ilyet szerencsére kopp kopp... de a CRT-m ciripelt régebben, annál is a tápra fogták, az elején zavart, de megszoktam.. Asszem a kondik vinnyognak... Nem nagyon lesz tőle baja, de vidd vissza, ha gondolod...
-
Keitaro
addikt
-
ithomas
őstag
Nekem külső tápos TFT-m van (nem beépitett)és az is ciripel.DE csak akkor ha ki van kapcsolva.Bekapcsolt állapotban semmi hangja,nem mindha különösebben érdekelne,de hátha Téged megnyugtat... :D
Ja és ez is AG Neovo(F15) -
Keitaro
addikt
Okay, köszönöm a válaszokat :)
Megnyugtató, hogy nem valami probléma ^_^ -
shtml
őstag
Lehet a beépített táp is, hiszen az is egy kapcsolóüzemű táp, benne pár kHz nagyságrendű frekvenciával. De szerintem *sokkal* nagyobb valószínűséggel lehet a háttérvilágítás (ccfl) tápfeszültségét előállító inverter, amely a 12 V egyenfeszültségből állít elő 80-100 V körüli, párszor 10 kHz frekvenciájú váltófeszültséget.
-
Keitaro
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Elmúlik egy-két percen belül, gondoltam biztos valami bemelegedési idő, ezekszerint a táp.
Te meg ne szapuld a TFT-ket a CRT-k is ciripelnek, még kattognak is :DDD -
Keitaro
addikt
Jó kérdés ugye? :)
Az alany egy AG-Neovo K-419, és hát ciripelget. De miért :F
Aktív témák
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest