Hirdetés
Aktív témák
-
Lomos
aktív tag
...van az, hogy okoskodik aki nem ert hozza? :))
Alatamasztom.
2 oraja voltam nagykerben, hogy vegyek vinyot, de ez nem is baj. A mellettem levo sorban eppen sorra kerulo emberke kerdezte a penztaros holgyet, hogy hol lehet reklamalni (garancia...). Holgy elmondja, hogy hol, mikor, de azert megkerdezi mi a baj. Ficko elmeseli, hogy vett 1 128 megas SDRAMot es csak 64-nek latja, pedig minden franko vele.
En nem akartam szo nelkul hagyni, meg amugyis jo napom van, udvariasan elmondtam, hogy van az 1 meg a 2 oldalas RAM, es egyes alaplapok nem tudnak vele mit kezdeni.
Erre a ficko kozli, hogy ez nem regi lap, viszonylag uj. Mondom milyen chipset meg marka. Valasz: ACORP valami VIA-s. De pontosan nem tudja. Mondom ez talan pont a problema forrasa :))
Valasz: nem, mert a ramon a chipek alapjan is 64 mega, mert annyi van rajta...
ekkor mondtam, hogy akkor csinaljon amit akar... :))
szerintem valahol itt van a gond a noname szamtech boltokkal :(((
Aktív témák
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- ASUS X540S Intel Celeron N3160 2.24GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest