Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Amugy elárulhatnád hogy megy ez pontosan(step-by-step), mert ha pl. én -aki MS fronton az átlagnál azért igencsak jobban tájékozott, ráadásul szakmabeli- nem tudom ez hogy működik, hogyan lehet elvárni h. az átlagember akinek tablet kell majd pont ilyen detektívmelóval derítse ki a dolgot, amikor a PÉNZÉT AKARJA KÖLTENI! Ipad retinást vesz kap az ember talán még a legkisebb magyar faluban is, ezeket a "szar" surfaceket meg úgy kell vadászni egész kelet-EU-ban.
Csak h. tiszta legyen, most arrol az esetről beszélek, amikor az egyszeri adófizetőnek lesz egy olyan belső ingerenciája, hogy francba az androidos samsung szarokkal, meg almás vackokkal, én mazochista hülye windozos tabbal akarom szivatni magam, és valaki mesélt nekem arról, hogy létezik valami Microsoft Surface. Mivel "Microsoft", gondolja -megjegyzem teljesen jogosan- elblattyog az MICROSOFTSTORE.COM/Hungary oldalra. Ha már itt vagyunk, az is megér 1 misét h. az idióta MSFT store-nak hivja a webáruházát ÉS az app boltját is, közben meg a 2 között nincs semmi összekötő link, és a 2 teljesen máshogy néz ki ill. teljesen más található rajta, aztán próbáld meg elmagyarázni egy hozzá nem értőnek h. neki most épp melyik STORE url-je is kell, mindegy..).
Naszóval igen, ott van a jóember a magyar MSFT store (webáruház) oldalon, és keresi a tableteket. Hát nem fogja találni, mert windows8 és offisz365-ön kívül a nagybüdös semmi van ott.
És ezzel el is érkeztünk a surface rákfenéjéhez: nem lehet a hivatalos gyártótól beszerezni, mégjobb h. a hivatalos gyártója még csak meg se említi h. ilyen termék egyáltalán van a bolygón, és utána sírnak h. mennyire rosszul megy az értékesítése. Jah ha nem is áruljátok, akkor ne csodálkozzatok. Érdekes az alma képes árulni a világ nagy részén a padját, és drágán is veszik a birkák.
Azt az esetet ne vegyük figyelembe, mikor véletlenül fel-felbukkan 1-1 db surface a mmarkt, edigital emag stb. boltban, mert az kb szökőévente történik, és a kutya se veszi meg azt tőlük fél millióért, ők meg csak azért sem viszik le az árát nehogy bukjanak rajta, így végül rájuk rohad. -
ArsenalF
aktív tag
Néha van 100.000-ért oda vissza repjegy New Yorkba és akkor még egy város nézés is belefér

Mondjuk mióta így felment a dollár már a különbözet csökkent kicsit. Én még 230-as árfolyamon vettem tavaly februárban az SP2-met. Na most itthon ugyan az a konstrukció 392 300 Ft volt, míg én így ottani áfával megúsztam 247 905 Ft-ból. Azért ez a nem mind1... Azt nem tudom mondjuk hogy mennyibe kerül az általad említett gép itthoni áfával most.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Építő/felújító topik
- Assetto Corsa EVO
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest