Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybor66
tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Lehet, hogy sok minden van már a felületen, de akkor nem kellene telepakolni ha egyszer nem bírja már megjeleníteni sem.
Bele sem merek gondolni, ha végre teljesen átkerülne a Vezérlőpult a Gépházba/Beállításokba, akkor mit művelne a panelek megjelenítésekor.

Sajnos nem tudom, mint korábban írtam nem vagyok jártas AMD vonalon.
Talán GoodSpeed szaktárs tudna esetleg valamit mondani ez ügyben, mivel neki is AMD-s a gépe. -
Tybor66
tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Nah, csak nem hagyott nyugodni a dolog, így a #1346 bejegyzésemben linkelt oldalon szereplő megoldások közül a Registry Editor-os megoldást megcsináltam.
Nálam a második kulcs hiányzott.A gép újraindítása után a tálcán lévő kék pajzs ismételten zöld pipás, az Eszközbiztonság -Magelkülönítés részben a "Helyi biztonsági szervezet védelme" rész is tiszta.
Sem felül, sem alul semmi sárga jelzés. -
Tybor66
tag
Az első képen látható jelzés, a Defender hibája miatt van.
Én ha a "Beállítások megnyitása"-ra kattintok, akkor a #1343-#1344 bejegyzésekben látható felület jelenik meg.
A BIOS-al kapcsolatos kérdésedre sajnos nem tudok választ adni, mivel én Intel-es gépet használok.
De talán érdemes lenne a szöveg alatti "További információ" részre kattintani, esetleg ott található valami magyarázat.Egyébként nálam ez olvasható: Az eszköz megfelel a fokozott hardverbiztonsági követelményeknek.
GoodSpeed
Ha megnyitod a Magelkülönítés részletei-t, ott is minden rendben van?
-
Tybor66
tag
válasz
Tybor66
üzenetére
& GoodSpeed
Úgy tűnik nem egyedi a probléma, a Windows Defender legújabb frissítésében van a hiba.
A cikkben van -ideiglenes- megoldás is a hiba javítására. (Én inkább megvárom a gyári javítást.)Windows 11 incorrectly warns Local Security Authority protection is off
-
Tybor66
tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Sajnos a "Bezárás" kevés!
Ma reggel a gép indítását követően a tálcán levő kék pajzson ismét a sárga háromszög látható.
A Windows biztonság-ot megnyitva, ugyan úgy a korábbi állapot tapasztalható. A "Bezárás"-ra kattintva, a megjelenő ablakon az engedélyezés után, a pajzson a zöld pipa jelenik meg.
De ha ismételten megnyitod az Eszközbiztonság-ot, a sárga háromszög a szöveggel ugyan úgy ott látható. Áhh...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen routert?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Bluetooth hangszórók
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest