Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Egyelőre ott tartunk, hogy én tapasztaltam azt, amit a linkelt netes cikkekben is írnak. Illetve nemrég a rendszer topikjában más is említette, hogy nála a Defender komolyabban lassította a működést. Aztán, hogy általánosan, a többségnél mi a helyzet, az más dolog. Valamint, ha csak beállítás kérdése, vagy egy frissítéssel javítják, akkor nekem az is megfelel, nem feltétlen tervezem mindenhol lecserélni. Pláne, hogy azért egyik-másik külső AV is komoly terhelést tud produkálni, nálam korábban pl. a Bitdefender és a G DATA pont ilyen volt. Az ESET szoftvereivel viszont többnyire pozitív tapasztalataim vannak ilyen téren, azok alig fogták a gépet, nem különösebben lehetett észrevenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest