Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Chromecast topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
Az előző hsz.-ban azért kérdeztem rá erre a WD frissítésre, mert szerintem közel sem az igazi. Én KAV-ot használok már évek óta, de nem vettem észre hogy belassítana vagy bármi ami zavarna...
A szomszédunk és egyben igen jó barátaink egy középkorú házaspár. Amíg a Win10 nem frissített a CU-val, addig előtte újságos kódos ESET volt a gépen. Évekig tiszta volt. Miután frissített a windows erre a CU-ra, úgy döntöttek legyen csak a Defender meg egyébként is májusban lejárt volna az újság előfizetés is így onnan már nem lett volna kód.
Lényeg a lényeg, hogy ez alatt a WD két hete alatt mostanra már oda jutottak, hogy a FF, a Chrome mindenféle idióta reklám meg felugró ablakokkal riogatta Őket. Tegnap előtt (csütörtökön) délután lett erre pont téve.
ESET online Scanner, MBAM és végül Kaspersky 30 napos trial lefuttatva. Volt mit takarítaniuk rendesen. Még a harmadiknak feltett és azóta is fent lévő KAV is talált az előző kettő után pár szemetet, kért egy újraindítást és most már nincsenek azok az idióta felugráló ablakok meg nem jönnek be random a legváratlanabb pillanatokban mindenféle ismeretlen oldalak.
Ezzel nem a Defendert volt szándékomban bántani, csak egy személyes észrevétel volt a részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Revolut
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ T phone 3 Pro 8/256Gb
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest