- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
Norby(ToG)
üzenetére
Na, az enyém jövő héten érkezik. De próbálgattam már. A billentyűzethez is ilyen egér jár, csak az más színben.
Én azért választottam, mert nem találtam más normálisan kinéző egeret. Ez viszont nagyon is az.
Hátránya hogy uniszex, jobb és balkezes, ezáltal a fogása nem olyan jó, mint az egykezeseknek.
Az oldalsó gombok nem tökéletesen állnak kézre, mert egy kicsit beljebb vannak mint a hüvelykujjad, ezáltal kicsit visszább kell nyúlni. De ez direkt van, hogy véletlenül ne lehessen megnyomni. És ez nekem tetszik is, mert ezerszer szállt már el hosszú levelem a véletlen benyomott oldalsó gomb miatt. A görgető nekem se szimpi, sem a működése, sem az anyaga, majd használatban kiderül.
Amit mások mondanak róla, az hogy elemmel kicsit nehezebb mint kéne, meg a Microsoft még véletlenül sem tud hozzá megfelelő drivert írni a saját Vistája alá.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztalos klub
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Core I5 10400F, ASRock H510M-HDV/M.2 SE + 2x8GB DDR4 RAM
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest