- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Steam Deck
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Amazon Kindle
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
puffneki
tag
hmm, 4.1 működik rendesen.
de most már valahogy elvesztette a varázsát.
asszem le is törlöm. -
puffneki
tag
hát nemtom.
most megint leinstalláltam, letöröltem a mappáját, plusz minden rá vonatkozó bejegyzést a registryből, majd ezek után reinstall. most már nem emlékezett a beállításokra sem, viszont még mindig nem jó.
egyéb ötlet?
esetleg valami olyan szolgáltatás függője lenne, ami nem fut/le van tiltva? -
puffneki
tag
nem volt fenn intellimouse eddig. pontosabb ha volt is fenn régen, azt már leinstalláltam, de nem emlékszem, hogy ez még ezen az xp installon volt-e vagy sem. (elég régen fut már ez az rendszer.)
ez esetleg azért számíthat, mert most leinstalláltam az intellipointot és letöröltem a program filesból is az ottmaradt mappáját, utána visszainstalláltam és megmaradtak a programspecifikus beállítások.
tehát valahol máshol tárolja őket.
de azt nemtom, hogy hol.
lehet, hogy tényleg ez a gond... -
puffneki
tag
felraktam az 5.2 -es verziót, mert visszakerült bele a programonként állítható gomb funkció, de nem igazán működik.
pontosabban egyáltalán nem.
ha átállítom az általános -tehát nem programspecifikus- működését egy gombnak, az működik (pl. középső gomb ->''new''), de a programspecifikus beállítások egyáltalán nem reagálnak egyik gombra sem.
próbáltam IE-re , the bat! -re, kínomban még notepadre is.
az egér intellimouse optical, xp sp2 alatt.
nincs valami ötletetek, hogy mi a gebasz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Kerékpársportok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest