Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WayteQ xTAB-8Q
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Youtube-on rengeteg repulos video van, erdemes nezegetni oket, rengeteget lehet beloluk tanulni.
A palyanak az az eleje ahonnan kozelitesz, a vege meg az, ami fele haladsz miutan elhagytad az elejet
Tobbnyire nincs fix irany, barmelyik felol meg lehet kozeliteni (ezert is van ketto szama, pl. Ferihegyen 13/31, a ket iranynak megfeleloen), az mas kerdes hogy pl. uralkodo szelirany, hegyoldal vagy egyeb okok miatt gyakran preferalt valamelyik irany.
Az ATC ugyis megmondja hogy melyiker akarja hogy leszallj, bar en altalaban kitalalom hogy melyik iranybol akarok kozeliteni es kesz
Igazabol ami miatt ide keveredtem: tippeket kerestem hogy hogyan allitsam be egy gyenge GPU-val, de eros CPU-val rendelkezo gepen hogy faXan menjen. A 2020 egesz korrektul ment LOW beallitason, most befizettem a 14 napos Game Passre 350 forintert, ezalatt kiderul hogy mennyire birja a kis integralt kartyacska ezt a szoftverszornyet.BTW ez OFF, de az eddigi tapasztalataim alapjan SZIMULATORkent az X-Plane azert sokkal jobb, cserebe a Flight Sim GYONYORU, a taj kidolgozottsaga boven jobb mint amit X-Plane-ben a mindenfele kiegeszitokkel el tudtam erni. Szoval kuldetesekre/karrierre/nezelodesre nalam MSFS, ha meg "tanulni" akarok repulni, akkor X-Plane, foleg hogy azt a MacBookon is tudom jatszani akar 5 kepernyovel is

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tobbnyire nincs fix irany, barmelyik felol meg lehet kozeliteni (ezert is van ketto szama, pl. Ferihegyen 13/31, a ket iranynak megfeleloen), az mas kerdes hogy pl. uralkodo szelirany, hegyoldal vagy egyeb okok miatt gyakran preferalt valamelyik irany.