- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- A már megjelent gyorsítóin kapcsolt ki néhány részegységet a Tenstorrent
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Youtube-on rengeteg repulos video van, erdemes nezegetni oket, rengeteget lehet beloluk tanulni.
A palyanak az az eleje ahonnan kozelitesz, a vege meg az, ami fele haladsz miutan elhagytad az elejet
Tobbnyire nincs fix irany, barmelyik felol meg lehet kozeliteni (ezert is van ketto szama, pl. Ferihegyen 13/31, a ket iranynak megfeleloen), az mas kerdes hogy pl. uralkodo szelirany, hegyoldal vagy egyeb okok miatt gyakran preferalt valamelyik irany.
Az ATC ugyis megmondja hogy melyiker akarja hogy leszallj, bar en altalaban kitalalom hogy melyik iranybol akarok kozeliteni es kesz
Igazabol ami miatt ide keveredtem: tippeket kerestem hogy hogyan allitsam be egy gyenge GPU-val, de eros CPU-val rendelkezo gepen hogy faXan menjen. A 2020 egesz korrektul ment LOW beallitason, most befizettem a 14 napos Game Passre 350 forintert, ezalatt kiderul hogy mennyire birja a kis integralt kartyacska ezt a szoftverszornyet.BTW ez OFF, de az eddigi tapasztalataim alapjan SZIMULATORkent az X-Plane azert sokkal jobb, cserebe a Flight Sim GYONYORU, a taj kidolgozottsaga boven jobb mint amit X-Plane-ben a mindenfele kiegeszitokkel el tudtam erni. Szoval kuldetesekre/karrierre/nezelodesre nalam MSFS, ha meg "tanulni" akarok repulni, akkor X-Plane, foleg hogy azt a MacBookon is tudom jatszani akar 5 kepernyovel is

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Gamer Ryzen 5 5600 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 512GB SSD
- 6 hónap garancia - Samsung Galaxy A32 5G 4GB RAM / 128GB
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tobbnyire nincs fix irany, barmelyik felol meg lehet kozeliteni (ezert is van ketto szama, pl. Ferihegyen 13/31, a ket iranynak megfeleloen), az mas kerdes hogy pl. uralkodo szelirany, hegyoldal vagy egyeb okok miatt gyakran preferalt valamelyik irany.