Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Youtube-on rengeteg repulos video van, erdemes nezegetni oket, rengeteget lehet beloluk tanulni.
A palyanak az az eleje ahonnan kozelitesz, a vege meg az, ami fele haladsz miutan elhagytad az elejet
Tobbnyire nincs fix irany, barmelyik felol meg lehet kozeliteni (ezert is van ketto szama, pl. Ferihegyen 13/31, a ket iranynak megfeleloen), az mas kerdes hogy pl. uralkodo szelirany, hegyoldal vagy egyeb okok miatt gyakran preferalt valamelyik irany.
Az ATC ugyis megmondja hogy melyiker akarja hogy leszallj, bar en altalaban kitalalom hogy melyik iranybol akarok kozeliteni es kesz
Igazabol ami miatt ide keveredtem: tippeket kerestem hogy hogyan allitsam be egy gyenge GPU-val, de eros CPU-val rendelkezo gepen hogy faXan menjen. A 2020 egesz korrektul ment LOW beallitason, most befizettem a 14 napos Game Passre 350 forintert, ezalatt kiderul hogy mennyire birja a kis integralt kartyacska ezt a szoftverszornyet.BTW ez OFF, de az eddigi tapasztalataim alapjan SZIMULATORkent az X-Plane azert sokkal jobb, cserebe a Flight Sim GYONYORU, a taj kidolgozottsaga boven jobb mint amit X-Plane-ben a mindenfele kiegeszitokkel el tudtam erni. Szoval kuldetesekre/karrierre/nezelodesre nalam MSFS, ha meg "tanulni" akarok repulni, akkor X-Plane, foleg hogy azt a MacBookon is tudom jatszani akar 5 kepernyovel is

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Diablo IV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rövid betekintést kaptunk a The Eternal Life of Goldman című alkotásba
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tobbnyire nincs fix irany, barmelyik felol meg lehet kozeliteni (ezert is van ketto szama, pl. Ferihegyen 13/31, a ket iranynak megfeleloen), az mas kerdes hogy pl. uralkodo szelirany, hegyoldal vagy egyeb okok miatt gyakran preferalt valamelyik irany.