Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Dedikalt forumot nem talaltam, remelem van annyi PH jatekos, hogy elbeszelgessunk errol a fantasztikus jatekrol, vagy akar megbeszeljunk egy kozos repulest.
Most a karacsonyi learazas soran felaron megvettem, sokat gondolkodtam hogy a legujabb 2024-es valtozatot vagy a learazott 2020-ast szerezzem be, de aztan par forum es YT video meggyozott, hogy a 2024-es meg nincs a legjobb formaban.
Lenyugozo ez a jatek, egyelore egy alap Cessna-val tanulok repulni + kontroller. A felszallas mar megy, leszallas neha melle
ki kellene szelesiteni a leszallopalyakat... Repulo iranyitasa HARD szinten, viszont a kommunikaciot es par aprosagot meg automatan hagytam.Marketplace-t is felfedeztem, 2 extra helyszint vasaroltam:
Ami nagyon bejon az a Yukon River es az Alaska Backcountry.Egyelore csinalom a training-et es nezem a kuldeteseket.
Kerdes: hogyan tudom melyik az eleje es a vege a leszallopalyanak? Nem akarom hogy azert ne sikeruljon egy repulos mert forditva szalltam le

Kicsit nehezkesen talalom meg magamat a terkepen - kijelzokon -, azt is meg tanulnom kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Coca Cola Vanilla
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Le Mans Ultimate
- Építő/felújító topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ki kellene szelesiteni a leszallopalyakat... Repulo iranyitasa HARD szinten, viszont a kommunikaciot es par aprosagot meg automatan hagytam.