Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
1) most még reviewzni kell soronként, aztán már csak blockonként, aztán...
2) már most is simán megírja (pl. copilot ami szintén ezt a motort használja) a kód 35-40%-át hibátlanul, sőt...
3) exponenciálisan fejlődik ugye a technológia (ebben dolgozunk ugye, látjuk első kézből) nagyon hamar nem az lesz a helyzet, hogy egy interaktív / gyorsabb Stackoverflow lesz a chatGPT hanem komolyan lehet rá építeni...
#44dabadab: na azért mi ilyennel nem találkoztunk. Amikor azt kértük tőle, hogy "optimalizálja" a kódot gyorsult is az eljárás, csak kevésbé lett "clean" nem volt annyira jól olvasható fejlesztőknek...
-
forumpista
aktív tag
Annyi kiegeszites hogy sok helyen pont eleg a rettenetesen sz@r kod is. Nem akarom leszolni indiai baratainkat, de sok “elfekvoben” levo termeket (mar csak maintenance van hozza) pont ezert vittek ki indiaba. Nem baj hogy sz@r csak olcso legyen.
na szerintem ez sok esetben ki lesz valtva ilyesmi “mi”-vel (ha nem is a mostani verzioval, de par ev mulvaival igen)
-
cinemazealot
addikt
Én bő 10 évvel ezelőtt beszélgettem az akkoriban még nyilvánosan elérhető a-i.com chat botjával. Attól eltekintve, hogy jóval kisebb volt a tudásbázisa és talán a "figyelme" is hamarabb elterelődött egy-egy témáról (kimerült a mondanivalókból), azzal is tök értelmesen el lehetett beszélgetni, és több különböző virtuális személyiség is elérhető volt. Nekem most olyan érzésem van, hogy ezt a két tényezőt (tudásbázis + tanulási képesség, valamint a beszélgetés során történő egy témára való koncentrálás) fejlesztették, de önállóan még ez sem lesz képes öntudatára ébredni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED TV 55CS6LA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest