Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kátú
őstag
Mindenkinek békés boldog újévet
-
kátú
őstag
Békés boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!!
-
kátú
őstag
válasz
davesopron
üzenetére
Nincs semmi baj a motoros zoom al és a 14-42iir se nagy 😂 szóval ez ilyen elég két élű dolog 😀 viszont a pana 12-32 egy nagyon jó rajzolatu obi, az átfogás az mindenkinek egyéni igény, ott nekem jobban fáj, hogy nincs focus gyűrű
-
kátú
őstag
válasz
bakosgabor57
üzenetére
De igen, tudsz kihozni oly objektívet Panasonic vazra.

Bigsee: szerintem simán, annak a váznak nem sok a 24k expó.

-
-
kátú
őstag
válasz
bakosgabor57
üzenetére
Ebay és tömve van minden
-
kátú
őstag
Valakinek nincs Meike MK320 hoz magyar használatija? Mert nemártana átolvasni

-
kátú
őstag
válasz
frankstork
üzenetére
Ha megvan én vissza ragasztanám
-
kátú
őstag
ugyan úgy bemozdul, csak a 36 mp ssel észre fogod venni a 3 mp se nem, de nagyesélyen a 36 még akkor is jobb lesz mint a 3, de a szabály ugyan úgy érvényes, ami bemozdul az minden hogy be fog mozdulni, csak van ahol látod van ahol nem
az feltűnt utólag, hogy sikerült elbeszélni egymás mellett.
-
kátú
őstag
Komolyan ne beszéljünk butaságot jó! A sabi nélküli fotózás szabaja ugyan úgy érvényes egy 100 vagy 36 vagy 24 vagy 2 mp gépre, az abszolút nem befolyásol semmit a szenzor méret azonos akkor ha egy aps-c 100 vagy 2 MP akkor is egy 100mm es obival 1/160 rá fogod tenni a zaridot pont, nem azt nézzük, hogy 100% rá nagyitva melyik csinál zajmentesebb képet
-
kátú
őstag
Nem történt semmi xd Mercutio félreértette, kijavította, az, hogy amit leírt nem volt teljesen jó semmi nem történt úgyis athuzta. Utólag már értelmetlen lovagolni egy hibán, pláne itt, mindenki normálisan válaszol nem kell balhezni. Amúgy nem a v-log öt értette félre hanem a vlog ot, nem ugyan az, ha egyiket vagy másikat értjük félre. Köszönöm
-
kátú
őstag
válasz
shouryuken
üzenetére
Elérhető a rendszerre ekv 14mm es objektív is
az is szűk?Mercutio_ a Pentax ot ne bántsad azokkal nincs annyira baj

-
kátú
őstag
válasz
shouryuken
üzenetére
Hogy értve korlátolt? Miben veszed észre a korlátait?
-
kátú
őstag
válasz
Grga_Pitic
üzenetére
Azt írja a g6, hogy vezeték nélküli fp módot tud, de a vazra helyezve nem találok adatot róla
-
kátú
őstag
válasz
Grga_Pitic
üzenetére
Melyik Panasonic vazak alkalmasak hss vakuzasra?
-
kátú
őstag
akinek Panaconic G6 vagy G7 van az asztalán táskájában szekrényén vagy bárhol, de az övé milyen pót aksit vett bele?
-
kátú
őstag
válasz
bendefeco
üzenetére
A gx8 kihajtható keresős és a kijelző is teljessen független, össze vissza forgatható, a szenzora 20 megapixeles és van rendes grip rajta és nincs beépített vaku.
A gx80 egy kompaktabb gép, a kereső fix és a kijelző is csak dönthető, van beépített vaku és a szenzor csak 16 megapixeles valamint a grip is inkább csak egy kinövés. Én ennyit tudok -
kátú
őstag
-
kátú
őstag
na hát voltam Photoexpón, feltettem a 12-100 ast a G6 ra, valami nagyon jó
a tökéletes "mindent bele" objektív, hogy úgymondjam, meg persze feltettem a 40-150 Pro t is, hát az az objektív valami csodálatos amit tud -
kátú
őstag
válasz
Grga_Pitic
üzenetére
hmm meggondolom amit mondtál a két optikával
MrChris iben, de a jelenlegi géphet teszek egy nagyobb felbontású monitort és meg is halt
-
kátú
őstag
ott azért szerintem találnak megoldást, a magyarországi szervizekkel már jártam meg én is meg mint család mi is az autónkban már 5x cseréltek kormányművet, de nem akarják beletenni a drágábbat... most keressük a japán magyar tolmácsot és megy a levél a toyota központjába japánba
-
kátú
őstag
válasz
hibavissza
üzenetére
hát ezen már én is sírva röhögtem komolyan
én elhiszem, hogy te értesz hozzá, de szerintem itt senkinek nincs szüksége az általad kiszámolt ekv. fénymennyiségre, mert nagyon jól írták előtted, attól, hogy kisebb a szenzor ugyan annyi a fény, a tepsis is jó, csak te rosszul érted, mert egyenlő mennyiségű nem ugyan annyi mennyiségű esőnek kell lennieMÁS: ki milyen külső vakut használ Panasonic-on?
-
kátú
őstag
Sziasztok

Új vagyok még az M4/3 asok világában, és olyan ügyben lenne kérdésem, hogy akinek Panasonic G6 ja van vagy bármilyen Pana gépe amin van C1, C2 mód az meg tudná nekem mondani, hogy kell át tenni P-ből M-be azokat a módokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- VR topik
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hyundai, Kia topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

bele van téve a sony A7rii szenzora

de szerintem jobbak mint a kanikon ok