Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz
aginor
üzenetére
El kell, hogy keserítselek, a mostani szetápom az csak egy Minolta 55mm 2.0-ás obiból és egy 21mm-es közgyűrűből áll M43-re adaptálva. Jelenleg túrázáshoz használom, ahol nagyon nem szeretnék plusz dolgokat (így vakut sem) cipelni magammal, mert a fotózás mellékes. Valószínűleg így még az 1:1-es nagyítás sincs meg, úgyhogy azért annyira nem nehéz kézből, fény nélkül fotózni, nyilván az eredmény sem annyira látványos.
Amikor trájhárd üzemmódban toltam, akkor egy ilyenem volt:

De ez Canon (180mm 3.5 + 21mm közgyűrű). A fényezés elgondolása annyi volt, hogy a megvilágítandó tárgy kicsit oldalról kapja a fényt (vakuállvány). A Pringles-es doboz vitte az objektív elé a fényt, aminek a végére tekertem egy diffúzort (valami csomagoló nylon) és az egész végére egy papírlapot kissé behajtva, hogy a szökőfény is oda pattanjon ahova kell.
De ez a cucc borzasztó nehéz és nagyon körülményes vele létezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OLED monitor topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Formula-1
- További aktív témák...
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(par O60-as probalkozas utan rajottem en is kb, hogy feny/vaku must have!)