- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Bluetooth hangszórók
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pár dolog:
egy ideje nem vagyok mikrós, de anno én is szoptam a shutter shock miatt, és tesztelgettem. Csak egy kóbor gondolat: hogy nagytelével tolod elektromos zárral, az nagyon megtévesztő, ugyanis megtéveszt a "piszokgyors záridő" (ezredek). A valóság az, hogy kurvalassú, de másképp. A szenzorkiolvasás (anno ~3 éve) miatt a teljes kép elkészültére vetítve a valós záridő 1/60 sec volt, viszont kicsit másképp ment, mivel soronként olvasta ki az adatot (videónál ez okozza a rolling shutter-t). Namármost normál gyutávok mellett ez talán nem zavaró, viszont 100-300 mellett lehet, hogy simán bemozdul e-shutter mellett is.
Persze logikusan nézve, ostobaságot írok, mert ez esetben a rolling shutterhez hasonló jelenség kellene megjelenjen csak állóképen (pl. egy vékony tökegyenes tárgy széle nem lenne tök egyenes).
Illetve próbáld meg csak váz csak obi stabi mellett. Ott nem volna szabad jelentkezzen! Dual IS-t lehet nem sikerült jól megcsinálni (?).
Sztem tök fölösleges állványt használni, de ha akarod, használj, bajt nem csinálsz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- World of Tanks - MMO
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G szett
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Sony FE PZ 28-135mm f/4 G OSS
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR (makulátlan állapot!)
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest