- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
jjeahh #100284 üzenetére
Szerintem, ha ennyire nincs pénzed ne vegyél semmit. Használd ami van, ha tönkremegy vegyél használt vázat. Én is sajnálok költeni erre a hobbimra. Ezért vagyok MFT-n fixekkel. Ahogy kiveszem tök elégedett vagy a Panáddal. Akkor minek nyűglődsz vásárláson? Használd tovább, ha tönkremegy vegyél egy ugyan olyat és nincs kompatibilitási gondod sem. Ha meg hiányzik az Olympus sárgás képvilága csúsztasd el narancsba a WB-t.
-
yle_greg
aktív tag
válasz
jjeahh #100284 üzenetére
En egy heliost hasznalok focal reducerrel, de a belenagyitos tortenetet nem hasznalom, az engem zavar. MF modban autonatikus a focus peakig, a kepen irizalo pixelek nekem eleg jol mutatjak, hogy mettol-meddig er a DoF. GX9 -em van.
Egyebkent melyik az a manual, amit nativ optikaban nem tudnal helyettesiteni? No odfense, csak kivancsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest