Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- LG LCD és LED TV-k
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
redwhite78
aktív tag
válasz
szekra #52587 üzenetére
PLTR-t nézegettem én is, de...
Most az igazgatóság részéről öntik a részvényt a piacra, (+ még a Soros is elad 18 milliót), mert lejárt az IPO utáni korlátozás és végre eladhatnak a kezdeti 20% felett is. Érdekes, hogy nekiálltak komolyan profitot realizálni, mintha nem bíznának abban, hogy ilyen értékeltségen maradnak. Amúgy 30% bevételnövekedést várnak 2021-re (nyilván ez már beépült az árba), de még így is erősen túlértékelt a cég a bevételéhez képest a többi hasonló szereplőhöz mérten. Az sem lendített az árfolyamon, hogy 0.02 USD /részvényre jutó nyereség helyett 0.08 veszteség lett a negyedik negyedévben.
Szóval sztem még van tér lefele is. -
aAron_
őstag
válasz
szekra #52579 üzenetére
Már csak amiatt is, hogy ezt a kérdést itt tetted föl, nem.
#52578mgoogyi: Feltételezem te még a magasabb kamatozású PMÁP-ot vetted. Ha most kéne magyar állampapírt, már inkább MÁP+ mellett döntenél? (Lejáratig tartás biztossága mellett.)
MNB inflációs jelentése alapján számolva PMÁP évi ~0,5%ponttal alacsonyabb hozamot biztosít (ha jól emlékszem mit számoltam), de igazság szerint nem tudom mit várjak. Nekem fura, hogy ennyire el akarják terelni a vásárlókat fix kamatozású állampapír irányába. Vajon miért?
-
Ixion77
addikt
válasz
szekra #51155 üzenetére
Néhány nagy shortos befektető csődje.
Bár annyiból nem értem az egész short-squeeze sztorit, hogy feltételezésem szerint a shortosok nem részvényshortot használnak, hanem put opciókat vesznek. Azok szimplán elvesztik az értéküket egy bizonyos árfolyam felett, tehát nem tudnak összehalmozni sokszáz százalékos mínuszt. Akkor hogy lehet "squeeze" az egy héttel ezelőtti árfolyam sokszorosán is?Érdekesség: A GME fénykorában (2007) is csak kb ~$60-t ért. Most a csőd szélén ~$340
-
válasz
szekra #50253 üzenetére
egyszer biztosan, de ezeknek a felhasználása a saját tulajdonú ingatlanhoz kötött. ami saját tulajdonom van, azt nem kívánom felújítani, venni pedig nem szeretnék 2-3 éves időtávon.
ijk: ez tiszta sor. ezt a 27%-kot én 2-3 év alatt szeretném elérni a legnagyobb valószínűséggel. értem a kockázatot, hogy lehet nem sikerül, ezért keresném azt a terméket, ami a jelenlegi infók alapján a legkisebb kockázat mellett hoz várhatóan évi 10%-kot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest