Hirdetés
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
Stanlee #49637 üzenetére
A nyáron minden profi befektető arra figyelmeztetett, hogy ez tutira nem V recovery lesz, kizárt hogy az S&P egyhamar visszatérjen a Covid előtti szintekre. (Sajnos én is ebben hittem, így relatíve kis összeget fektettem be áprilisban, és annak egy részét is eladtam a nyáron.)
Szóval lehet hogy nagy crash közeledik, de az is lehet hogy nem. Sajnos nem lehet tudni, és hiába próbál az ember nálánál tapasztaltabbaknak hinni, sajnos ők sem ismerik a jövőt. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Stanlee #49637 üzenetére
Ezért kell ETF-et venni, abban benne vannak a valuek is. Mellé pár risky bet azért nem baj ha van, fiatalon kell kockázatot vállalni.
Hajrá Nio! Mergelhetne végre az Xpenggel. Fölöslegesen fejlesztik párhuzamosan ugyan azt, miközben állati fierce competition van a Teslával. Mergelődés után a párhuzamos fejlesztések lezárásával elég hamar komoly szinergiák lennének és kp-ben is milyen jól állnának...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest