Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgoogyi
Topikgazda
"De most ezt a nagy ingázó piacot szeretném ki használni"
Erről kérdezd a többieket. Még ha nem most kezdenéd se mondanám, hogy jó ötlet.
Nem olvastad itt az olaj certekkel kapcsolatos bizonytalanságot?
"Elemzés központ"
Én nem rajongok értük, nem éreztem, hogy érdemben előrébb lettem volna a cikkjeikkel.
Arra a Bence Balázs könyvre gondolok, de nem olvastam.
Őt szakmailag hitelesnek érzem. Ha érdekelne a spekuláció, akkor elolvasnám.
András György teljesen a passzív szemléletet követi és azt gondolom, hogy azzal vannak a legjobb esélyeink.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest