- Computex 2025: számítógépházak a Formula portfóliójából
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Korte123
csendes tag
Mi arra jöttünk rá (nevetni fogtok), hogy a legjobb egérpad a közönséges A4-es papír :) Ugyanis a rendes egérpadokat folyton tisztítani kellett zsírtól, piszoktól, és akkor se volt jó ha jól emléxem. De most az A4-es papírt eccerűen kicseréljük (2 Ft). Erre is csak kb. havonta kerül sor :)
Sőt! Kb. 1 éve optikai egerünk (is) van, először rendes egérpadon használtuk, de a sötét részeknél megbolondult az egérnyíl. Itt is a sima üres A4-es lap bizonyult a legjobbnak! Nem hittem volna! :)
(egyébként ez egy Genius NetScroll+Eye opt.egér)
Ja és ezen se biztos nem kopik el egér alja :D
(gratulálok a híres ''Ha nem gondolok, nem bele,'' kezdetű mondat szerzőjének, nagyon tetszik :DD )
[Szerkesztve] -
zsoltee10
addikt
válasz
kamikaze boci #29 üzenetére
az egér nagyon jó, csak hát a cég.....:D
atus: jáááááájjj.:DDD -
Luxurka
tag
kicsit off
Akkor hanyatt-egérnél az ujjam kopik?? :) Húzok rá kesztyűt :) -
zsoltee10
addikt
nekem 4.0 Microfos egerem van, és annak az alján is teflon van. nagyon jól csúszik, és eddig nem vettem észre, hogy kopna. igaz még szinte új. :)
-
Chaky
csendes tag
logitech mx-ek alján teflon van, ami nem kopik túlzottan és siklik mint a kígyó, de mindenképp érdemes egérpadot használni. akár egy natúr szövet (kb. 300ft) is megteszi.
lehet kapni úgynevezett skatezt, ami szintén teflonból van és az egér aljára kell ragasztani. a pixelnél ([L]http://www.pixel.hu/L]) lehet kapni. vannak ott még drága meg szép egérpadok (icemat (üveg), steelpad (alu)), de én a szövetre esküszöm (mert olcsó, nem koptat --> nem kell hozzá skatez, szépen siklik rajta a golyós is meg az optikai is). -
motor
tag
válasz
Alkarcsont #23 üzenetére
bizony néha 40 cm-t is képes vagyok húzni az egérrel 1 jó
F asza
P ofozós
S zórakozás
közben
hát ez itt az abszolut bibi -
VladimirR
nagyúr
mit csinaltok ti az egerekkel????
nekem egy logitech bj-69 van, mar tobb mint 2 eve, de kopasnak semmi nyoma (idonke4nt ugyan lepereg a talp, akkor visszaragasztom, de nem kopik)
sot, havernak 3 eve van egy mouseman, arrol meg csak le sem pereg a ''talp''
jah, es egyikunk sem hasznal egerpadot (en nem szeretem, haver meg nem tud szerezni sunf surface-t:DDD) -
escie
őstag
nekem is volt már olyan hozzászólásom, hogy mikor visszaolvastam, nem értettem. :DD
még szerncs, hogy nem küldtem el, mindig elolvasom még egyszer.
hogy ne csak szénnéoffoljuk a topikot:
annak idején, hasonló dologra volt szüksége apámnak, és végül a 3M -et találtuk, aki gyárt/forgalmaz ilyesmit. nem is gondolnátok hányféle alakú/méretű/színű/szagú/ :) ilyen lábacskákat gyártanak. -
azzio
aktív tag
válasz
-[ROOT]-MI- #18 üzenetére
egem, erről beszélgetünk 4 hozzászólással ezelőtt óta...
-
-[ROOT]-MI-
csendes tag
''Ha nem gondolok, nem bele, nem ha, tulajdonképp és úgy mint én eddig az összes egeret ezért (is) cseréltem le (:elkopott az alja).'' LOL
Nyelvtan órákat is vennék a helyedben! :DDD -
azzio
aktív tag
igen időnként lehet itt találkozni érdekes stílusú fogalmazásokkal :D
de ez nagyon űber, ha a szerző hozzájárul, beteszem aláírásnak :D
[mod] bár ez sem rossz: ''Azt hiszem ez a speciális műanyagok valamelyik különleges fajtája azt gondolom.'' Ez a mondat a rövidtávú memória teljes hiányára utal (remélem ezzel nem bántottam meg senkit :) )
[Szerkesztve] -
escie
őstag
nekem a Logitechen nem kopik...
viszont, lejön könnyen, már csak három van, de nem gond.
ilyen viaszos tapintású kis izék... :)
valaki említette a teflonszalagot...
szerintem nem túl jó erre. legalábbis ami nekünk van, az elég vékony, és tapadós... -
motor
tag
válasz
kamikaze boci #11 üzenetére
sajnos 2 ms egértipusnak sem ugyanolyan a talpa és egy régi egéré viszont ugyanolyan kopott, vagyis az átragasztom megoldás nem annyira kivitelezhető
-
kamikaze boci
őstag
Csak a menő cuccokon teflon, egyéb esetekben kopásálló műanyag.
Van egy DEXXA optikaim, az egér kb 1-2 százaléka egyszerűen eltűnt a használat során (nem csak a talp kopott meg, hanem az egérből is szépen fogyott). Az MX500-am viszont elkoptatta a lamináltlapot, amin használom, pedig az egyik tappancsa hiányzik. Jó anyag:P
Ha van valami régi egered, szedd le róla. Ha meg túl gyorsan fogy, fogj egy 500-as csiszolópapírt, és beszéld meg az asztallal, hogy ne legyen már annyira érdes. (Mielőtt egeret belezel, konzultálj egy gyűjtővel:B). -
stpotty
tag
Nekem másfél év alatt nem kopott érezhetően, pedig pad nélkül használom. Nem hiszem, hogy ez márkafüggő, de nekem logitech egerem van (nem tizenezres).
Szerintem akármilyen műanyag pötty megteszi, ha ki szeretnéd cserélni, nem hiszem, hogy nagyon speciális lenne.
[Szerkesztve] -
Notes
senior tag
Mit használsz egérped-nek sajtreszelőt? :) Szerintem ha rövid időn belül 4 egered elkopott inkább pad-et kellene cserélned.
-
Bazsesz
őstag
Smirgli egérpad. :D
Nem tudom, nekem rendes egérpadon van, és nem kopik. Van egy jó kis Zrínyi Miklós Nemzetvédemi Egyetem-es, pénzt is ábrázoló egérpadom, ilyen műanyaggal bevolt, és az alja csúszásgátlós. Azon nem kopik. De régen a szöveten se kopott. Azt ajánlom, hogy vegyél egy egérpadot (200HUF).
Üdv: Balu -
supercow
őstag
Lehet kapni öntapadós teflonszalagot, amit méretre vágva rá lehet rakni az elkopott ''lábakra''. De hogy hol és mennyiért, aztat nemtom :)
-
Flashy
veterán
hát nemtom miből vannak ezek a lábak de nagyon puha. a tapintása ilyen viaszos csúszós, de nem tunik örök életűnek...
-
I. Richard
senior tag
Ha jól tudom, akkor teflon szokott lenni a talp....
-
Flashy
veterán
en is most vettem eszre hogy erosen kopik a 4 laba az egeremnek. sokaig hasznaltam egerpad nelkuli asztalon, az meg annyira finoman erdes, hogy azt a puha muanyagot hamar megeszi. most visszatettem ala egerpadot :F
-
motor
tag
Megnéztem a hete vásárolt egerem alját és azt tapasztaltam, hogy a négy talp kis idő alatt is sokat kopott. Ha nem gondolok, nem bele, nem ha, tulajdonképp és úgy mint én eddig az összes egeret ezért (is) cseréltem le (:elkopott az alja).
Azt hiszem ez a speciális műanyagok valamelyik különleges fajtája azt gondolom.
Milyen tipusú műanyag lehet ezt megvásárolni?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- Wise (ex-TransferWise)
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest