Hirdetés
Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Power metál inkább

Bár nem feltétlen az én műfajom, azt a barátnőm szereti inkább. Én a Sonata Arcticát elhallgatom, de tőlük is inkább a kevésbé power metálos dalokat
A power metálban a klasszikus heavy metálhoz képest sokkal gyorsabban nyúzzák a gitárokat, és úgy, egyáltalában a dallamvezetése a daloknak sokkal gyorsabb. A témák, amikről énekelnek, azok is eléggé mások, csak nézd meg a szövegeket 
Dj Polc:
Fene tudja, nem hallgatok Black Sabbath-ot. Nem tudok olyan együttest hallgatni, ahol a frontember... nos, hát nem akarok rosszat mondani, de a valóságshow-jából nem olyannak láttam, mint akiben bármit is látnék. Előítélet, rossz, pfujj stb stb... majd belehallgatok pár Black Sabbath számba, kíváncsi vagyok mit is képviselnek. A nagykönyv szerint leginkább doom metal. Sőt, ugye a doom metal megalakulásában nagy szerepük volt. Most meghallgattam egy számot fene tudja. Majd hnap hallgatok többet
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A power metálban a klasszikus heavy metálhoz képest sokkal gyorsabban nyúzzák a gitárokat, és úgy, egyáltalában a dallamvezetése a daloknak sokkal gyorsabb. A témák, amikről énekelnek, azok is eléggé mások, csak nézd meg a szövegeket