Új hozzászólás Aktív témák
-
camino
tag
''Ez akkor is előfordulhat, ha megszüntet egy rendszer- vagy rendszertöltő tükröt, majd úgy kísérel meg rendszerindítást végrehajtani a régi árnyékmeghajtóról, hogy az eredeti elsődleges rendszermeghajtó hiányzik vagy elérhetetlen. Ennek oka az, hogy az árnyékmeghajtó kötetének globálisan egyedi azonosítója eltér az eredeti elsődleges rendszermeghajtó globálisan egyedi azonosítójától, így a rendszer más betűjelet oszt ki a meghajtónak.''
-
camino
tag
''...hogy az XP nem piszkál bele.'' de pont az a baj, hogy amikor már megcsináltam róla a képet, akkor azt a winyót amire a képből csináltam a rendszert, már elnevezte H és I meghajtónak. (már volt abban a gépben használva) ezek után már a ghostolás után is ezeket a betűjeleket használja (asszem) remélem, érthetően fogalmaztam
-
camino
tag
próbáltam, de nem ment sehogy sem. mindkettő PATA-s. sajnos a windowsban a hiba. a win azért nem indult, mert a rendszerben amiről a képet készítettem H, és I meghajtóként (2 partíció) szerepelt az új winyó, amire ghostoltam. és valamilyen azonosító alapján megjegyzi a win, hogy erre a winyóra H és I volt a betűjel ezért automatikusan azt adja neki, C és D helyett. kerestem rá valami megoldást, de sajnos nem kerülhettem el a reinstallt
de így végre működik, és nem a winyóval van a hiba
köszi a segítséget!
-
camino
tag
köszi, közben kipróbáltam, és már bootolható is. viszont most meg a windows nem indul
üdvözlő képernyőig eljut, és csak várakozik.... igaz, ghosttal erőszakoltam rá egy image-t, nem telepítettem, ami szerintem nem lenne probléma. az image-t ugyanerről a hardverkörnyezetről készítettem, csak a winyó változott. megpróbáltam a windows cd-ről való javítását is, de ugyanaz.... no mind1, ha nagyon nem jön össze, újra telepítek..
-
camino
tag
üdv! nekem is az a problémám, min a topic indítójának....
tehát nem lehet bootolni róla. maxtor vinyóm van, a tesztprogija mindent rendben talált. van esetleg olyan program amivel egyértelműen megállapítható, hogy a MBR rendben van-e
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Kingston KC3000 1TB M2 NVMe - 7000/6000 MB/s - 100/100 - Garancia
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Kingston NV2 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN7100 2TB Gen4 SSD 7250- 6900MB/s
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest