Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Neurotoxin #18 üzenetére
De még ha úgy is lesz az sem baj. Az első sem azért volt jó mert 20+ órás nem cső játék. Én nem is várom el hogy más legyen mint az első.
A nagyobb baj itt is az mint a scornnál volt. A hype ami évek óta megy és így az is meg fogja nézni akinek köze nincs az ilyrn játékokhoz.
De amúgy értelek, elég gyakran elég negatívan jósolnak meg ilyeneket. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Neurotoxin #18 üzenetére
AW Remastered sem került game passba a gyenge eladások után.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Kvelstadt #17 üzenetére
A Hellblade 2 még meg sem jelent, de a 'tudjukkik' már tudni vélik, hogy egy 3-4 órás csőjáték lesz. Én azt is várni fogom, az első részt is minimum kétszer végigjátszottam. Az Alan
JohnWake 2 állítólag mélyrepülésben van (és várakozáson alul nyitott), de ennek ellenére kiváncsi vagyok rá, azt rebesgetik, hogy az is nem olyan soká be fog kerülni GP-be. (A Far Cry 6-ot is nem várt módon kise**eltem)
-
válasz
Neurotoxin #16 üzenetére
Nincs abban semmi. Lehet nincs is játék ami mindenkinek való. Az amúgy is egy rétegjáték ami túo nagy hypot kapott.
Szerintem a Hellblade2 sem lesz egy olyan játék hogy akinek az első nem jött be, na azoknak majd ez.! Szerintem olyan lesz mint sz előző de én azt is imádtam.
Eközben az Alan Wake 2-ről nagyon lepattantam. Nem mondanám hogy rosz, de nem az én játékom sajnos. -
Megegyeztünk. Már megfutotta a köreit ps-en. Tőlem kijöhet akár boxra is.
Starfield teli áron biztos nem. De egyébként ps-en még nem vagyunk annyira hozzászoktatva hogy majd bekerül ps+ba ahogy boxon gamepassba. Pl ahogy kijött a Scorn ps-re én megvettem és tetszett, miközben ugye boxon max gamepassba nyúltak hozzá a playerek, vagyis úgy gondolom igy történt. -
Neurotoxin
őstag
Persze, értelek, nem is akartam vitaindítónak. Nekem tetszett és a DLC-jét is végig fogom játszani. A gyűjtői kiadású steelbookot is megvásároltam (Premium Upgradet), ki van téve a polcra is. A story tényleg nem nagy szám, de egyszer elment, 2 főküldetéstől, pedig szabályosan (pozitív értelemben) hidegrázást kaptam.
-
nubreed
veterán
válasz
Neurotoxin #12 üzenetére
Több mint 180 órám van a játékban, pontosan tudom, hogy miről beszélek. Egy másik topicban már kifejtettem ezt, nem írom le még egyszer. A lényeg, hogy ahogy haladsz előre a játékban úgy üresedik ki szvsz. A fő sztorija is legjobb esetben is középszerű és bugyuta. Állítólag ez volt Todd Howard nagy álma, de nem vagyok benne biztos, hogy úgy sült el végül is, ahogy ő akarta. Ha meg mégis, akkor meg azért gáz. Most így utólag már azt mondom, kár volt érte, inkább a TES6 -ot nyomták volna.
-
Neurotoxin
őstag
Egyáltalán nem olyan rossza a játék, mint ahogyan 1-2 orgánum bemutatja. Egyébként is, ha csak az "egyigaz" platformra jelent volna meg, ez lenne a mindent-vivő, über játék. "Nemhiába" lett jelölve csak egy kategóriában a '23-as TGA-n. Szerintem az Xbox-divízió alatt vágná a fát az MS, ha meglépné, hogy elérhetővé tenné kékéknél is. A közelgő Indy játékkal kapcsolatban ugyanezt gondolom. Nyílván a profit realizálása a célja a fenti "rumour"-nak, vissza kell jönnie a fejlesztési pénznek és a befektetők is tartják a markukat, ha így nézzük, abszolút érthető. Azt, hogy mit gondolok valójában, inkább nem írom le.
#5 @Kvelstadt: "Cserébe vállasszanak egy bármi ps ex címet." Ez nem így működik. A COD miatt is milyen hiszti ment, hogy maradjon továbbra is elérhető. A Sony így is örülhet, hogy az MS ilyen engedményeket tett (nyílván nem ok nélkül), fordítva ezt el sem lehetne képzelni. Az egyetlen értékelhető játék, ami elérhető lett "fordítva", az a Hellblade első része volt, de a Ninja Theory immáron az Xbox-é. (A PC-re megjelenő PS címeket nem venném ide, pl: Death Stranding, ami elérhető volt PC-s Gamepass-el is).
-
nubreed
veterán
Akkor én cserébe a Ghosts of Tsushimát kérem PC -re.
A Starfield enyhén szólva is középszerű játék, az eladások sem voltak olyan jók mint amit vártak tőle, teljesen logikus, hogy más platformra való kiterjesztéstől várna plusz bevételt az MS. De mivel ilyen rossz híre van már a játéknak, kérdés, kell-e ez majd bárkinek is a PS tulajok közül?
-
Raysen623
addikt
Azt mondom hát jöjjön csak...
-
wjbhbdux
veterán
A Call of Duty felvásárlása után teljesen logikus következtetés. Ha a CoD-ot hátráltatná az Xbox exkluzivvá tétele, és elzárkóztak ettől, akkor más kisebb játékokat nem? Amikor egy ilyen név mint a Starfield, páratlan marketinggel, csak a lehetséges eladások töredékét hozza, mert nem érhető el mindenhol ahol megvennék. És ez igaz minden Xbox játékra. Így véget vetnek az Xbox exkluzivitásnak.
-
Én inkább majd Hellblade 2-t kérnék, köszönöm.
Cserébe vállasszanak egy bármi ps ex címet. -
alratar
addikt
Lell, mint púp a hátra.
-
Farkassacred
őstag
Nem hinném, hogy pont ezt várnák..
-
rdt89
addikt
Én a Forza Horizon sorozatot is díjaznám, ha a PS tulajoknak megnyitnák a lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE