- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Sajnos csak az ECS K7s5A-6A-hoz vannak tuning BIOS-ok

Szóval ha növelni akarom a gép teljesítmnyét, maradt két lehetőségem:
Vagy veszek egyet a fentebb említett alaplapokból, és azzal tuningolok. Csak az a gond, hogy mi van, ha sz@r a Duron-om, és nem tudom húzni? Akkor teljes pénzpocsékolás lenne.
Másik lehetőség, hogy veszek egy Athlon XP-t. Ez már szimpatikusabb, lényegi hártányt nem tudok elképzelni (az előző megoldással szemben). Főleg ha azt nézem, hogy egy XP+hűtő, kb. annyiba kerül, mint a fennt említett lapok. Csak egy-két kérdésém lenne:
Miért ajánlja mindenki az 1700+-t? Az 1600+ miért rosszabb? A T-bred-es magok miben jobban?
És végül, hogy kb. mennyiért lehetne eladni egy 1,3Ghz-es Duron-t+hűtőt?
U.I.:Mielőtt mindenki lerohanna, hogy megvenné a procimat, szólok, hogy a csere még egyáltalán nem biztos
-
Cathfaern
nagyúr
Nos egész pontosan ezt írja ki:
''The program file's part number does not match with your system''
Ugyebár azt jól gondolom, hogy amikor azt mondja, hogy ''write program name:'' akkor oda a BIOS file nevét kell beírni(valószínűleg azt mert ezt gond nélkül beolvassa+továbbmegy)?
Polesz:
Nekem nem azzal van gondom, hogy hogyan kéne _elvileg_ BIOS-t frissíteni. Ugyebár ez egy elég speciális eset, ráadásul Pici említett valami hasonló hibaüzenetet, amire ''yes''-t kéne nyomni, csak nem vagyok benne biztos, hogy ez az
-
Cathfaern
nagyúr
Nem most azon a gépen írok

Szóval elkezdtem a BIOS frissítést, de az említett pontban inkább jónak láttam kilépni, és rákérdezni itt.
ugyebár Pici azt írta: ''Mindenképp ezt az Flasht használd mert az e feletti verziójú BIOS flash progik nem engedik majd felülírni a BIOS-t az sorszámozás miatt. (Ez engedi ha igent mondasz a kérdésére)''
Gyanítom ez lenne az a kérdés ahol én kiléptem. Csak nem vagyok benne biztos
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő