- Milyen processzort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- TCL LCD és LED TV-k
- Analóg fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Sajnos csak az ECS K7s5A-6A-hoz vannak tuning BIOS-ok
Szóval ha növelni akarom a gép teljesítmnyét, maradt két lehetőségem:
Vagy veszek egyet a fentebb említett alaplapokból, és azzal tuningolok. Csak az a gond, hogy mi van, ha sz@r a Duron-om, és nem tudom húzni? Akkor teljes pénzpocsékolás lenne.
Másik lehetőség, hogy veszek egy Athlon XP-t. Ez már szimpatikusabb, lényegi hártányt nem tudok elképzelni (az előző megoldással szemben). Főleg ha azt nézem, hogy egy XP+hűtő, kb. annyiba kerül, mint a fennt említett lapok. Csak egy-két kérdésém lenne:
Miért ajánlja mindenki az 1700+-t? Az 1600+ miért rosszabb? A T-bred-es magok miben jobban?
És végül, hogy kb. mennyiért lehetne eladni egy 1,3Ghz-es Duron-t+hűtőt?
U.I.:Mielőtt mindenki lerohanna, hogy megvenné a procimat, szólok, hogy a csere még egyáltalán nem biztos -
Cathfaern
nagyúr
Nos egész pontosan ezt írja ki:
''The program file's part number does not match with your system''
Ugyebár azt jól gondolom, hogy amikor azt mondja, hogy ''write program name:'' akkor oda a BIOS file nevét kell beírni(valószínűleg azt mert ezt gond nélkül beolvassa+továbbmegy)?
Polesz:
Nekem nem azzal van gondom, hogy hogyan kéne _elvileg_ BIOS-t frissíteni. Ugyebár ez egy elég speciális eset, ráadásul Pici említett valami hasonló hibaüzenetet, amire ''yes''-t kéne nyomni, csak nem vagyok benne biztos, hogy ez az -
Cathfaern
nagyúr
Nem most azon a gépen írok
Szóval elkezdtem a BIOS frissítést, de az említett pontban inkább jónak láttam kilépni, és rákérdezni itt.
ugyebár Pici azt írta: ''Mindenképp ezt az Flasht használd mert az e feletti verziójú BIOS flash progik nem engedik majd felülírni a BIOS-t az sorszámozás miatt. (Ez engedi ha igent mondasz a kérdésére)''
Gyanítom ez lenne az a kérdés ahol én kiléptem. Csak nem vagyok benne biztos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen processzort vegyek?
- LEGO klub
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest