- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
spartan1
aktív tag
nekem szerencsére nincs mentési problémám.viszont a bug-ok halálosak,a lejtőn lefele csúszás egy robbanás után idegesitő.de nekem a legborzasztóbb benne a helikopter és a tank megszerzésével járó billentyű kombináció.ha ezt a játékot megcsinálták volna normálisan és kivették volna már az elavult billentyű nyomogatós hülyeségeket akkor simán bekerült volna a tpo 10-be,mivel ritka sajnos az ilyen stilusú játék ezért is kellett volna jobban odafigyelni rá..63%-nál vagyok és eljutottam arra a szintre,hogy fel kell robbantanom egy hatalmas hegyoldalba vájt bunkert laser célzott bombával.végig kinlódtam felrobbantottam még korda gyuri házát is mire bejutottam a bunker belsejébe
nagy volt az öröm mindaddig mig odamentem egy helikopterhez amin a főgonosz csücsült
na szerintetek mi következett??????????????????? billentyű nyomogatás több kombinációja,hogy leszedd a manust a helikopáterről persze ledobott az a pöcs és nem lehetett vissza ugrani mint a tankoknál hanem game over
és kezdheted előröl a küldetést.még nem csináltam meg mert elfogyott a türelmem

Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nagy volt az öröm mindaddig mig odamentem egy helikopterhez amin a főgonosz csücsült
na szerintetek mi következett??????????????????? billentyű nyomogatás több kombinációja,hogy leszedd a manust a helikopáterről persze ledobott az a pöcs és nem lehetett vissza ugrani mint a tankoknál hanem game over