- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rxanboy
újonc
válasz
tomcat78 #135 üzenetére
Szerintem abszolút, jól látod, hogy mindenkinek van igazsága a dologban. Az objektivitás az az, hogy magának a szektornak vannak előnyei és hátrányai is, azért mondom magamat objektívnak, mert én is ugyan úgy kiemeltem az előnyeit és hátrányait is, rengetegszer.
Itt inkább maga az, hogy vannak azért mindenben tényszerű dolgok, például a BTC energia felhasználása hatlamas, ami ugye problémás, de megint másik tény, hogy a 70%-a megujuló energiából származik.
Az is tény, hogy rengeteg alkalmazási lehetősége van a technológiának, ami sok problémát megoldhat, viszont tény, hogy ezek az alkalmazások még gyerekcipőben járnak, illetve nagyon sok a csaló pénzlehúzó projekt.
Nekem inkább azzal volt itt kivételesen a legnagyobb problémám, hogy érveket hoztam fel, sok esetben (tisztelet a kivételnek) csak lenéző válaszokat kaptam, aztán megjegyzést kaptam, hogy márpedig ez nem lett legyintéssel elintézve, majd megint kaptam ezután egy ilyen megjegyzést és akkor ezután, ne mondja az ember, hogy nem előítéletesek vele.t72Killer: igen a Tumbler az jól meg tudja mixelni a dolgokat, igazi pénzmosodások tudnák használni, viszont az USAban be is lett tiltva a használata, az más kérdés, hogy ha egy "bepiszkolt" walletról küldenek tranzakciót egy tiszta walletra pl egy politikusáéra, akkor ott mi van. Szóval ez még kérdőjeles, hogy mi lesz, ez még nyitott könyv. Amit csinálnak sokan, hogy amikor fiatra konvertálod az valamilyen exchangen történik ott meg ugye a KYC megfog.
Maga az MLM az azt nem mondta el, hogy az ilyen ATMeken ott a kamera és a hatóságok ezt visszanyomozhatják, hogy mikor ki vett ki pénzt? Jó persze eltakarhatod magad, de ezt általában úgy helyezik el, hogy amikor a monitor nézed pont veszi az arcod, de ez részlet kérdés, az, hogy egy cég adócsalásra buzdít, az elég durva büneset ilyen téren, de asszem ott is úgy van, hogy x mennyiség felett, személyit kell felmutatni atm-nel, ez nekem kb olyan mintha borítékban fizetne a cég. De mondjuk egy MLM-től nem is várna mást az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nagyon súlyos per elé néz hatósági oldalról a Binance az USA-ban. Eközben letartóztatták az egyik nagy, elbukott kriptopénz mögött álló kriptovállalkozót, az USA és Dél-Korea is kéri a kiadatását.
- A karcsúság ára
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Haditechnika, harcászat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest